Τι είναι το EMS Training

Το EMS Training είναι ουσιαστικά η προπόνηση που επιτυγχάνεται με την μέθοδο της ηλεκρομυοδιέγερσης.

Η χρήση του EMS έχει αναφερθεί από τους αθλητικούς επιστήμονες ως συμπληρωματική τεχνική για την αθλητική προετοιμασία και είναι διαθέσιμη δημοσιευμένη έρευνα σχετικά με τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί.

Η ηλεκτρομυοδιέγερση άρχισε να κερδίζει την εμπιστοσύνη του αθλητικού κόσμου όταν βρέθηκε να υπάρχει σημαντική διαφορά στο επίπεδο, που ο εξωγενής αυτός παράγοντας σύσπασης, καταφέρνει να κινητοποιήσει τις μυϊκές ίνες μιας μονάδας μυών.

Λόγω της φυσιολογίας του ανθρώπου ο εγκέφαλος δεν μπορεί ποτέ να νευρώσει όλες τις μυϊκές ίνες ενός μυ.

Το μέγιστο της κινητοποίησης που μπορεί να επιτευχθεί σε ένα καλά γυμνασμένο μυ, κατά την διάρκεια της σύσπασης, είναι του 60%-65% των μυϊκών ινών του.

Σε προπόνηση με μηχανήματα ηλεκτρομυοδιέγερσης έχει βρεθεί κινητοποίηση σχεδόν του σύνολου των μυϊκών ινών στην αντίστοιχη σύσπαση.

Το ποσοστό έφτανε έως το 95%-98%, κάτι που είναι ανέφικτο με την παραδοσιακή γυμναστική, αυξάνοντας τα επίπεδα της αθλητικής απόδοσης.

Ωστόσο, μας δίνεται η δυνατότητα να προπονηθούμε σε μεγάλες αντιστάσεις και με πολύ υψηλό επίπεδο δύναμης σε όλο το σώμα, χωρίς την ύπαρξη πραγματικού βάρους που θα επιβάρυνε το σώμα μας και θα οδηγούσε μακροχρόνια σε μυοσκελετικές κακώσεις.

Αντιθέτως μας κάνει μια μορφή θεραπείας στη μέση και στα γόνατα, απαλλάσσοντας μας από οποιοδήποτε πόνο.

 


Το ασκησιολόγιο παραμένει ίδιο με αυτό που θα κάναμε παραδοσιακά για να γυμναστούμε, η μορφή που εφαρμόζουμε τα βάρη στο σώμα μας αλλάζει, φορώντας τη φόρμα και ασκώντας πίεση εξωγενώς.

Το γεγονός αυτό καθιερώνει την προπόνηση σε συνδυασμό με μηχανήματα ηλεκτρομυδιέγερσης ως την πληρέστερη και αποτελεσματικότερη μορφή άσκησης για το ανθρώπινο σώμα. Η σύγχρονη αυτή μορφή προσωπικής γυμναστικής εγγυάται ένα ταχύτατο αποτέλεσμα που θα γίνει αντιληπτό από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Κλείστε την πρώτη προπόνησή σας
δωρεάν
BOOK NOW
Created by gravity.gr