Εξοπλισμός

Έχοντας υπ’ όψιν μας τις τελευταίες εξελίξεις στο παγκόσμιο στερέωμα της ηλεκτρομυοδιέγερσης, με σκοπό να παρέχουμε πάντα τα καλυτέρα αποτελέσματα, από τους καλύτερους στο χώρο, σύμφωνα με την εξέλιξη της τεχνολογίας, από το 2105 επιλέξαμε την ηγέτιδα γερμανική εταιρεία Miha Bodytec, για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.


Το Miha Bodytec κατασκευάζεται στη Γερμανία και πληροί τις απαιτήσεις εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. 

Όλα τα προγράμματα βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα και μελέτες και επιδιώκουν τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη για τον ασκούμενο με τη μεγαλύτερη ευκολία χρήσης.

Το Miha Bodytec συνδυάζει τα σωστά συστατικά για τη δημιουργία ενός επαναστατικού συστήματος: η πιο πρωτοποριακή τεχνολογία σε συνδυασμό με βέλτιστα αποτελέσματα και μέγιστη άνεση.


Το FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAININING είναι το μοναδικό στούντιο ηλεκτρομυοδιέγερσης στην Λευκωσία, αλλά και σ' ολόκληρη την Κύπρο, όπου διαθέτει 3 μηχανήματα Miha Bodytec. Αυτό σημαίνει ότι οι ασκούμενοι μπορούν να βρουν διαθεσιμότητα για να κάνουν την προπόνησή τους, οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν, κατά τη διάρκεια των 13 ωρών ημερήσιας λειτουργίας μας, αφού στα 20 λεπτά προπόνησης μπορούν να ασκηθούν 3 άτομα ταυτόχρονα. 


Επίσης διαθέτουμε βοηθητικά όργανα όπου είναι απαραίτητα ως συμπληρωματικά με την προπόνηση ηλεκτρομυοδιέγερσης για βέλτιστα αποτελέσματα όπως: TRX, μπάλες γυμναστικής, αλτήρες, λάστιχα, στρωματάκια γυμναστικής, ένα αερόβιο μηχάνημα (ποδήλατο) κ.α. 

Κλείστε την πρώτη προπόνησή σας
δωρεάν
BOOK NOW

Το εμπορικό σήμα FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING είναι καταχωρημένο στο Μητρώο Ευρωπαϊκών Εμπορικών Σημάτων υπ’ αριθμό ‎016967838

Created by gravity.gr