Εξοπλισμός

Έχοντας υπ’ όψιν μας τις τελευταίες εξελίξεις στο παγκόσμιο στερέωμα της ηλεκτρομυοδιέγερσης, με σκοπό να παρέχουμε πάντα τα καλυτέρα αποτελέσματα, από τους καλύτερους στο χώρο, σύμφωνα με την εξέλιξη της τεχνολογίας, από το 2105 επιλέξαμε την ηγέτιδα γερμανική εταιρεία Miha Bodytec, για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.


Το Miha Bodytec κατασκευάζεται στη Γερμανία και πληροί τις απαιτήσεις εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. 

Όλα τα προγράμματα βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα και μελέτες και επιδιώκουν τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη για τον ασκούμενο με τη μεγαλύτερη ευκολία χρήσης.

Το Miha Bodytec συνδυάζει τα σωστά συστατικά για τη δημιουργία ενός επαναστατικού συστήματος: η πιο πρωτοποριακή τεχνολογία σε συνδυασμό με βέλτιστα αποτελέσματα και μέγιστη άνεση.


Μετά από 3 χρόνια εμπειρίας μας και κατόπιν έρευνας στην παγκόσμια αγορά του EMS TRAINING, κρίναμε απαραίτητο για τις ανάγκες των ασκουμένων μας, να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, από 1/04/2018, συνάπτοντας συνεργασία και με την ισπανική εταιρεία MyoFX, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Medical Fitness. 


Η εταιρεία MyoFX με έδρα τη Μαδρίτη, κατατάχθηκε από τους Financial Times "FT 1000", στις ταχύτερες αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης για το 2017, καταλαμβάνοντας τη θέση 185 του καταλόγου με τις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη και τη θέση 2 των εταιρειών που ανήκουν την κατηγορία "Υγεία σε όλη την Ευρώπη".

Η πιο σημαντική διαφοροποίηση του συγκεκριμένου συστήματος EMS, είναι η ελευθερία από τo γνωστό καλώδιο σύνδεσης της κεντρικής μονάδας με παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, αφού η προπόνηση γίνεται ασύρματα μέσω Wi Fi είτε σε τοπικό δίκτυο και δε χρειάζεται κάποιος να είναι συνδεδεμένος σε παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για να κάνει προπόνηση.

Η προπόνηση της ηλεκτρομυοδιέγερσης περνάει σε άλλο επίπεδο, χωρίς να υπάρχουν όρια αφού η ελευθερία των κινήσεων δεν περιορίζεται, είτε κάποιος γυμνάζεται σε εσωτερικό χώρο είτε σε εξωτερικό.

Τέλος είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ευρώπη, έχοντας περάσει τις πιο απαιτητικές δοκιμές ακριβείας, αντοχής και αξιοπιστίας.

Η μέθοδος προπόνησης με την τεχνολογία της ασύρματης ηλεκτρομυοδιέγερσης είναι η εξέλιξη και το μέλλον του EMS TRAINING παγκοσμίως. Η εταιρεία FAST FITNESS STUDIO - FF LTD φέρνει τώρα το μέλλον του EMS πιο κοντά σας.


Το FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAININING είναι το μοναδικό στούντιο ηλεκτρομυοδιέγερσης στην Λευκωσία, αλλά και σ' ολόκληρη την Κύπρο, όπου διαθέτει 4 μηχανήματα ηλεκτρομυοδιέγερσης. 3 της γερμανικής εταιρείας Miha Bodytec και 1 της ισπανικής MyoFX Wireless Ems System, παρέχοντας στους ασκούμενους 2 συστήματα προπόνησης, μέσω της ενσύρματης ή ασύρματης τεχνολογίας. Αυτό σημαίνει ότι οι ασκούμενοι μπορούν να βρουν διαθεσιμότητα για να κάνουν την προπόνησή τους, οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν, κατά τη διάρκεια των 13 ωρών ημερήσιας λειτουργίας μας, αφού στα 20 λεπτά προπόνησης μπορούν να ασκηθούν 4 άτομα ταυτόχρονα


Επίσης διαθέτουμε βοηθητικά όργανα όπου είναι απαραίτητα ως συμπληρωματικά με την προπόνηση ηλεκτρομυοδιέγερσης για βέλτιστα αποτελέσματα όπως: TRX, μπάλες γυμναστικής, αλτήρες, λάστιχα, στρωματάκια γυμναστικής, μονόζυγο, πολύζυγα, 2 αερόβια μηχάνημα (ποδήλατο / ελλειπτικό) και το γνωστό MaxForce της εταιρείας MyoFX όπου μετρά την δύναμη του ασκούμενου κατά την διάρκεια της προπόνησης σε 10 μύες ταυτόχρονα κ.α. 


Το Fast Fitness Studio εκτός από το πρώτο εξειδικευμένο στούντιο EMS στη Λευκωσία που λειτούργησε τον Μάρτιο του 2015, είναι το πρώτο αλλά και το μόνο μέχρι στιγμής, σε ολόκληρη την Κύπρο που λειτουργεί νομότυπα, έχοντας την σχετική άδεια λειτουργίας από τον ΚΟΑ, διασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή προπόνηση και την υγεία των ασκουμένων.

Κλείστε την πρώτη προπόνησή σας
δωρεάν
BOOK NOW
Created by gravity.gr