Εγκαταστάσεις

Το FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING ήταν από τους πρώτους αποκλειστικούς χώρους άθλησης με τη μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης στην Κύπρο και ο πρώτος στη Λευκωσία. Το γεγονός ότι μπορούσε κάποιος ασκούμενος να έχει τα μέγιστα αποτελέσματα χωρίς να επενδύσει πολύτιμο χρόνο, έκανε την προπόνηση με ηλεκτρομυοδιέγερση, πολύ σύντομα δημοφιλή εναλλακτική άκηση.


Πιο συγκεκριμένα το πρώτο FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING άνοιξε τις πόρτες του για το κυπριακό κοινό στην Έγκωμη, στις 9 Μαρτίου 2015

Έτσι εισήγαγε και τη μέθοδο της προπόνησης με ηλεκτρομυοδιέγερση, στην εγχώρια αγορά του Fitness, κάνοντας σε μικρό χρονικό διάστημα γνωστό το EMS Training στην Κύπρο.

Η ανταπόκριση ήταν τεράστια και η επιτυχία του πέραν των προσδοκιών μας από τους πρώτους μήνες λειτουργίας.

Το γεγονός ότι μπορούσε κάποιος ασκούμενος να έχει τα μέγιστα αποτελέσματα χωρίς να επενδύσει πολύτιμο χρόνο, έκανε την προπόνηση με ηλεκτρομυοδιέγερση, πολύ σύντομα δημοφιλή εναλλακτική άκηση.    `


Πρωτοπόροι πάντα, μετά από 2 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, στο χώρο του Personal EMS Training, μέσω της γερμανικής τεχνολογίας Miha Bodytec και προκειμένου να ανταποκριθούμε στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των υπηρεσιών μας, μεταφερθήκαμε από 1 Φεβρουαρίου 2017, συνεχίζοντας την παροχή υπηρεσιών προσωπικής προπόνησης και εκγύμνασης με ηλεκτρομυοδιέγερση, σε νέα διεύθυνση: Λεωφόρος Τζων Κέννεντυ 72 AΒ Λευκωσία, Τ.Κ. 1076.


Η τοποθεσία επιλέγει κατόπιν πολύμηνης έρευνας σχετικά με τις πραγματικές ανάγκες των ασκουμένων μας, προκειμένου να είναι εύκολα προσβάσιμη, σε όποια περιοχή της Λευκωσίας και αν διαμένει κάποιος.

Είναι ισόγειος χώρος σε κεντρική λεωφόρο όπου είναι εύκολα ορατός και βρίσκεται δίπλα στην Κεντρική Τράπεζα, 500 μέτρα από το ξενοδοχείο Hilton.

Εάν μένει για παράδειγμα κάποιος στο Γέρι ή το Δάλι, ή την ευρύτερη περιοχή δε θα χρειαστεί παραπάνω από 10 με 15 λεπτά ώστε να έχει πρόσβαση στο χώρο μας.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο χώρος διαθέτει δωρεάν χώρους στάθμευσης.

Ο χώρος είναι 150 τ.μ. και θεωρείται από τους μεγαλύτερους εξειδικευμένους αθλητικούς χώρους στην Κύπρο, για προπόνηση με τη μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης.

Ο «καθαρός» προπονητικός χώρος είναι 40 τ.μ. στο ισόγειο του υποστατικού και 40 τ.μ. στο μεσοπάτωμα, αυξάνοντας έτσι τη δυνατότητα προπόνησης περισσότερων ασκουμένων, σε μια προπονητική μονάδα των 20 λεπτών.

Δημιουργήσαμε άνετο χώρος υποδοχής-αναμονής, με ζεστά χρώματα και διακόσμηση, ώστε η παραμονή των ασκουμένων μας να είναι χαλαρωτική, πριν και μετά την εκγύμναση τους.

Έτσι η επίσκεψή τους στο χώρο μας είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία για αυτούς, ειδικά μετά από ένα έντονο ημερήσιο πρόγραμμα.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι έχουν κατασκευαστεί 2 ευρύχωρα και πολυτελή αποδυτήρια-μπάνια, με όλες τις υποδομές εκείνες που χρειάζονται, έτσι ώστε να αισθάνεται κάποιος σα να βρίσκεται σπίτι του.


Ο χώρος μας φτιάχτηκε με πολύ μεράκι, έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες των ασκουμένων μας, ώστε να έχουν το καταλληλότερο περιβάλλον, συνδυάζοντας την οικειότητα του χώρου, με τις επαγγελματικές μας υπηρεσίες EMS Training.


O νέος μας εκπληκτικός χώρος, διαμορφώθηκε από την αρχή, για τις ανάγκες του EMS Training και σύμφωνα με τα κτηριολογικά κριτήρια που ορίζει η Κυπριακή Νομοθεσία και ο ΚΟΑ, σχετικά με τους χώρους προπόνησης.


Το Fast Fitness Studio εκτός από το πρώτο εξειδικευμένο στούντιο EMS στη Λευκωσία που λειτούργησε τον Μάρτιο του 2015, είναι το πρώτο αλλά και το μόνο μέχρι στιγμής, σε ολόκληρη την Κύπρο που λειτουργεί νομότυπα, έχοντας την σχετική άδεια λειτουργίας από τον ΚΟΑ, διασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή προπόνηση και την υγεία των ασκουμένων.

Κλείστε την πρώτη προπόνησή σας
δωρεάν
BOOK NOW
Created by gravity.gr