Τιμές υπηρεσιών με EMS

Η πληρωμή δεν γίνεται με το μήνα, αφού η λογική δεν είναι η ίδια με αυτήν ενός γυμναστηρίου. Η κάθε προπόνηση είναι αυστηρά προσωπική (Personal Training), με τον δικό σας προσωπικό προπονητή (Personal Trainer).

Δημιουργήσαμε πακέτα αριθμού προπληρωμένων προπονήσεων. Υπάρχει μεγάλο εύρος τιμών που εξαρτώνται από τις διαφορετικές ανάγκες του κάθε ασκουμένου και ποιο πακέτο είναι το κατάλληλο για τον καθένα. 


Μπορείτε να πληρώσετε με το μάθημα εάν επιθυμείτε αλλά αυτή η λύση σίγουρα δε σας συμφέρει. Το μικρότερο πακέτων προπονήσεων που μπορείτε να επιλέξετε είναι οι 8 προπονήσεις έαν πρόκειται για ένα άτομο.

Ο λόγος που το μικρότερο πακέτο είναι οι 8 προπονήσεις και όχι λιγότερες, είναι ότι με αυτό  τον αριθμό προπονήσεων μπορεί να δει κάποιος τα πρώτα αποτελέσματα της συγκεκριμένης προπόνησης.

Ο μέγιστος αριθμός προπονήσεων που μπορείτε να επιλέξετε είναι οι 52

Ενδιάμεσα θα βρείτε πολλά διαφορετικά πακέτα προπονήσεων, που σίγουρα κάποιο απ΄ αυτά θα καλύψουν τις δικές σας ανάγκες αλλά και δυνατότητες.

Η χρονική διάρκεια των πακέτων προπονήσεων, υπολογίζοντας μία προπόνηση την εβδομάδα, είναι από 2 μήνες έως και 12 μήνες.

Επίσης, υπάρχουν ειδικά πακέτα με ευνοϊκότερους οικονομικούς όρους, εάν πρόκειται για 2 ή 3 άτομα ταυτόχρονα.

Όσο μεγαλύτερο διάστημα προπληρώνετε τόσο πιο πολύ χαμηλώνει το κόστος της προπονητικής μονάδας.

Οι τιμές ανά προπονητική μονάδα, εάν διαιρέσετε την αξία του προπληρωμένου πακέτου με τις προπονήσεις που αγοράσατε, μπορούν να κυμανθούν από 11,50 ευρώ (αφορά ομαδικό πακέτο) και να ανέβουν στα 30 ευρώ.

Οι πληρωμές γίνονται με δυο τρόπους: με μετρητά ή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

Στην περίπτωση που προπληρωθεί όλη η αξία του πακέτου της επιλογής σας από την αρχή ή μέσα στον τρέχοντα μήνα, που κάνατε την δωρεάν δοκιμαστική προπόνηση, σας κάνουμε δώρο από 1 μήνα έως και 2 μήνες  μαθημάτων (4 ή 8 συνεδρίες) και έτσι να μειώσετε κατά πολύ το αρχικό κόστος.   

Τέλος σας δίνουμε τη δυνατότητα διευκόλυνσης πληρωμής με δόσεις, έως 2 μήνες.

Σ' αυτή την περίπτωση όμως δεν δικαιούστε δωρεάν μαθήματα αλλά αφορά τις αρχικές τιμές του τιμοκαταλόγου.

Σας προσφέρουμε αριθμό προπονήσεων και όχι χρονική διάρκεια. Όποιο πακέτο και αν επιλέξετε έχετε στη διάθεσή σας 365 ημέρες  συν 1 μήνα για να το πραγματοπιήσετε. 


Καλέστε μας στο 22666690 ή κλείστε από την ιστοσελίδα μας τη δική σας δωρεάν προπόνηση που είναι πολύ σημαντικό, για δείτε πως είναι για εσάς αυτή η μέθοδος εκγύμνασης και να σας δώσουμε από κοντά όλα τα διαθέσιμα πακέτα...


Το Fast Fitness Studio εκτός από το πρώτο εξειδικευμένο στούντιο EMS στη Λευκωσία που λειτούργησε τον Μάρτιο του 2015, είναι το πρώτο αλλά και από τα ελάχιστα μέχρι στιγμής, σε ολόκληρη την Κύπρο που λειτουργεί νομότυπα, έχοντας την σχετική άδεια λειτουργίας από τον ΚΟΑ, διασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή προπόνηση και την υγεία των ασκουμένων.


Κλείστε την πρώτη προπόνησή σας
δωρεάν
BOOK NOW
Created by gravity.gr