05.12.2018

36 φωτογραφίες που αποδυκνείουν ότι τα κιλά δεν έχουν καμμία σημασία...

Πολλοί άνθρωποι που προσπαθούν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, έχοντας σα κύριο στόχο να χάσουν μόνο βάρος, χωρίς να τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο, χρησιμοποιούν με εμμονκό τρόπο τη ζυγαριά του σπιτιού τους σε καθημερινή βάση, για να παρακολουθούν την πρόοδό τους.

Ωστόσο, υπάρχουν παρά πολλοί λόγοι για τους οποίους δεν είναι και τόσο καλή ιδέα, αυτή η ψυχαναγκαστική συνήθεια.

Ο κυριότερος λόγος όμως είναι ότι το βάρος σας στη ζυγαριά είναι απλά ένα νούμερο, το οποίο δείχνει μόνο πόσο βαρύς είστε και τίποτα για τη σύνθεση του σώματός σας, το οποίο είναι το ποσοστό μάζας λίπους και λίπους στο σώμα σας.

Και για να καταστήσουμε το επιχείρημά μας ακόμα πιο πειστικό, η ιστοσελίδαl Bored Panda έχει συλλέξει μια σειρά από φωτογραφίες πριν και μετά, από ανθρώπους με το ίδιο βάρος που σε πολλές περιπτώσεις μεγαλύτερο, αλλά σε πολύ διαφορετικό σχήμα το σώμα.

Θα δείτε λοιπόν, ότι δεν υπάρχει λόγος να λιμοκτονείτε για να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Γιατί σημασία δε έχει το πόσα κιλά είστε... αλλά τα κιλά που έχετε σε τι αντιστοιχούν... ποσοστό λίπους ή ποσοστό μυών...;

Εξάλλου απ' αυτή την αναλογία διαμορφώνεται και το σώμα στο πως φαίνεται...

Οι εικόνες μιλούν μόνες τους...


Με το ems training σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή... ακριβώς αυτό επιτυγχάνεται... αλλάζει αυτή η αναλογία... αυξάνεται η μυϊκή μάζα ενώ παράλληλα μειώνεται το ποσοστό λίπους...


Περισσότερες πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την προπόνηση της ηλεκτρομυοδιέγερσης, μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας: "Γνωρίζετε ότι..."


Καλέστε μας στο 22666690 και κλείστε σήμερα την πρώτη σας δωρεάν προπόνηση ηλεκτρομυοδιέγερσης, μαζί με πλήρη σωματομέτρηση ή κάντε την κράτησή σας από την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας.

Κλείστε την πρώτη προπόνησή σας
δωρεάν
BOOK NOW

Το εμπορικό σήμα FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING είναι καταχωρημένο στο Μητρώο Ευρωπαϊκών Εμπορικών Σημάτων υπ’ αριθμό ‎016967838

Created by gravity.gr