Επιστημονική Ομάδα

Είναι παγκοσμίως γνωστά μέσα από επιστημονικές έρευνες και μελέτες τα σημαντικά οφέλη που προκύπτουν για τη φυσική κατάσταση, από την προπόνηση με ηλεκτρομυοδιέγερση EMS.

Όσο καλό μπορεί να κάνει η προπόνηση ηλετρομυοδιέγερσης, στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης, άλλο τόσο κακό μπορεί να προκαλέσει στην υγεία, εάν δεν αποταθούμε στους κατάλληλους επαγγελματίες που έχουν την επιστημονική γνώση αλλά και την εμπειρία στο personal training.

Όπου και να πάτε λοιπόν, ακόμη εάν πρόκειται για ένα απλό δοκιμαστικό ρωτήστε πρώτα ποια είναι η ιδιότητα αυτού που σας αναλαμβάνει και θα του εμπιστευτείτε την υγεία σας.

Εάν δεν είναι πτυχιούχος του τμήματος φυσικής αγωγής & αθλητισμού ή άλλου ισότιμου ακαδημαϊκού τίτλου όπως ορίζει η κυπριακή νομοθεσία μέσω του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και δεν έχει ειδίκευση ή εμπειρία τουλάχιστον 1 με 2 χρόνια στο personal training μην τον εμπιστευτείτε.


Είναι ζωτικής σημασίας το επιστημονικό προσωπικό να είναι εκπαιδευμένο και ενημερωμένο πάνω στις τελευταίες εξελίξεις του χώρου τους. Αν σας πει ότι έχει εκπαιδευτεί από τον μεταπωλητή του όποιου μηχανήματος EMS ή είναι «πιστοποιημένος» πάλι μην τον εμπιστευτείτε αφού εκ των παραπάνω, δεν πληροί εκ του προοιμίου, τις προϋποθέσεις που ορίζει ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού (κρατικός φορέας που ελέγχει όλους τους νόμιμους χώρους άθλησης), για να μπορεί να σας αναλάβει και απαγορεύεται εκ του νόμου επομένως να πειραματιστεί με την υγεία σας.


Έξαλλου, οι "πιστοποιήσεις" που συνήθως δίνονται, αλλά ουσιαστικά πρόκειται για απλές βεβαιώσεις, από τους μεταπωλητές των μηχανημάτων EMS, έχουν να κάνουν με τις οδηγίες χρήσεως του εκάστοτε μηχανήματος και όχι με τα προπονητικά πλάνα ή τις  ιδιαιτερότητες της  φυσικής κατάστασης των ασκουμένων μας.

Συνήθως οι συγκεκριμένες "εκπαιδεύσεις" δεν έχουν διάρκεια πάνω από 4 με 5 ώρες, από ανθρώπους που πολλές φορές η ιδιότητα τους και οι "γνώσεις τους", δεν έχουν καμμία σχέση με την επιστήμη της φυσικής αγωγής ή της άσκησης.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό όποιος σας αναλάβει, για να σας προπονήσει, να προπονείται και ο ίδιος με τη συγκεκριμένη μέθοδο προπόνησης.

Γι’ αυτό μην ντραπείτε να ρωτήσετε για την επιστημονική του κατάρτιση, εάν δεν έχει το πτυχίο του σε εμφανή σημείο στο στούντιο ή για την προηγούμενη εμπειρία του στην προσωπική προπόνηση ή με τη μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης ή ακόμη αν προπονείτε ο ίδιος με αυτή τη μέθοδο.

Επειδή έχει να κάνει με τη δική σας υγεία, φανταστείτε λοιπόν έναν εμπειρικό που πήρε μια "πιστοποίηση" από έναν τεχνικό μιας εταιρείας ηλεκτρομυοδιέγερσης, να σας δίνει συμβουλές και επιστημονικά να μην έχει καμία κανένα υπόβαρθρο ή τεκμηρίωση.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι αντί για καλό να φύγετε από το στούντιο με σοβαρό πρόβλημα υγείας! 


Όλοι οι συνεργάτες του FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING, που δραστηριοποιείται στην προπόνηση με ηλετρομυοδιέγερση από το Μάρτη του 2015,  είναι πτυχιούχοι του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού ή ισότιμης αναγνωρισμένης σχολής, με προηγούμενη εμπειρία στην προσωπική προπόνηση και έχουν κάνει το EMS Training τρόπο ζωής. Επιστημονικός υπεύθυνος της επιστημονικής ομάδας του FAST FITNESS STUDIO είναι ο Παναγιώτης Μιχαήλ.


Το Fast Fitness Studio εκτός από το πρώτο εξειδικευμένο στούντιο EMS στη Λευκωσία που λειτούργησε τον Μάρτιο του 2015, είναι το πρώτο αλλά και το μόνο μέχρι στιγμής, σε ολόκληρη την Κύπρο που λειτουργεί νομότυπα, έχοντας την σχετική άδεια λειτουργίας από τον ΚΟΑ, διασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή προπόνηση και την υγεία των ασκουμένων.

Κλείστε την πρώτη προπόνησή σας
δωρεάν
BOOK NOW
Created by gravity.gr