Παναγιώτης Μιχαήλ

Ο Παναγιώτης Μιχαήλ έχει καταγωγή από την Κύπρο και γεννήθηκε στη Γερμανία το 1967.

Από τα 14 ασχολείται με τον αθλητισμό, ως αθλητής της ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής.

Αποφοίτησε το 1990 από τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών (Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) με ειδικότητα στην ενόργανη γυμναστική.

Στη συνέχεια εξειδικεύτηκε ως aerobic instructor και personal fitness trainer.

Είναι εισηγητής σεμιναρίων επαγγελματιών γυμναστών στο aerobic & fitness από το 1995.

Είναι καθηγητής από το 1996 στην ιδιωτική σχολή εκπαίδευσης επαγγελματιών aerobic & fitness στην Ελλάδα, I.A.F.A. COLLEGE.

Μέλος της ομάδας επίδειξης aerobic του I.A.F.A., με τηλεοπτικές συμμετοχές σε εκπομπές ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Αρθρογράφος και ειδικός συνεργάτης σε περιοδικά με θέματα του aerobic & fitness.

Υπήρξε ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου fitness club στα Κ.Πατήσια από το 1992 έως το 1994.

Από το 1988 έχει εργαστεί σε 50 γυμναστήρια σε όλο το νομό Αττικής και έχει γυμνάσει πάνω από 10.000 άτομα!

Από το 2000 παράλληλα με το κυρίως επάγγελμά του, εισέρχεται στον χώρο των πωλήσεων και συγκεκριμένα στην προώθηση υπηρεσιών.

Συνεργάζεται με ομίλους εταιριών προώθησης υπηρεσιών και τηλεπικοινωνιών ως τηλεπικοινωνιακός σύμβουλος.

Το 2002 γίνεται εισηγητής σεμιναρίων πωλήσεων, ανάπτυξης δικτύων και ανθρώπινου δυναμικού.

Τέλη Σεπτεμβρίου του 2005 τελείωσε τη συγγραφή του βιβλίου του με τον τίτλο «Είμαστε τουρίστες!».

Καταθέτει με βιωματική γραφή τις εμπειρίες του, με σκοπό να βοηθήσει τους ανθρώπους, δίνοντας τους μέσα από τη δική του ιστορία ελπίδα για τη ζωή.

Στις 10 Δεκεμβρίου 2007 εκδίδεται το βιβλίο του από τις εκδόσεις «ΜΕΛΙΧΡΥΣΟΣ».

Στις 4 Φεβρουαρίου 2013, το βιβλίο του μεταφρασμένο στα αγγλικά με τον τίτλο: «Mr. Be Strong: The Tourist of Life» κυκλοφορεί σε όλα τα παγκόσμια ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία, όπως το γνωστό Amazon.


Τον Οκτώβριο του 2007 ιδρύει την Κοινωφελή Μη κερδοσκοπική Οργάνωση Φίλων Του Καρκίνου με τον τίτλο "ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ" ή "BE STRONG", που έχει ως στόχο την υποστήριξη των ανθρώπων που εμπλέκονται με τον καρκίνο.

Είναι διακεκριμένο μέλος στην εγκυκλοπαίδεια προσωπικοτήτων “Hübners Who is Who” από το 2010, για το έργο του.

Τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2013, του απονεμήθηκε από την Ένωση Μαζί για το Παιδί  το βραβείο «Μάθημα Ζωής», για την εθελοντική του προσφορά, καθώς και για το έργο που έχει επιτελέσει στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που εμπλέκονται με τον καρκίνο, μέσω της οργάνωσης  ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ.

Προτάθηκε κι επελέγη ως ένας από τους «ΗΡΩΕΣ Ανάμεσά μας» που παρουσιάσθηκαν στη σειρά του ΑΝΤ1, τον Ιούλιο του 2013, όπου και βραβεύτηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Το 2010 ολοκληρώνει με επιτυχία τις σπουδές του στον τομέα της ψυχικής υγείας, αποκτώντας το πτυχίο του στην Συμβουλευτική & Δεξιότητες Συμβουλευτικής, από τον βρετανικό φορέα Edexcel.


Από τον Φεβρουάριο του 2014 ασχολήθηκε επαγγελματικά στην Ελλάδα με την προπόνηση της ηλεκτρομυοδιέγερσης, αποκτώντας το Certificate της εταιρείας Miha Bodytec.

Στη συνέχεια υπήρξε υπεύθυνος και μέτοχος για 6 μήνες σε στούντιο που παρείχε υπηρεσίες προσωπικής προπόνησης με ηλεκτρομυοδιέγερση, στην Κηφισιά.

Τον Μάρτιο του 2015 ίδρυσε το FAST FITNESS STUDIO στην Κύπρο, ανοίγοντας το πρώτο πιστοποιημένο στούντιο Miha Bodytec, στην περιοχή της Έγκωμης, εισάγοντας έτσι για πρώτη φορά στην εγχώρια αγορά του FITNESS και κάνοντας γνωστό στο ευρύ κοινό την προπόνηση ηλεκτρομυοδιέγερσης ή EMS TRAINING.  

Τον Φεβρουάριο του 2017, στα πλαίσια ανάπτυξης και επέκτασης του FAST FITNESS STUDIO, μετεγκαταστάθηκε παρέχοντας τις υπηρεσίες προσωπικής προπόνησης με ηλεκτρομυοδιεγέρση, στη διευθυνση: Λεωφόρος Κέννεντυ 72 ΑΒ, Λευκωσια, 1076.

Ο χώρος αυτός δημιουργήθηκε από την αρχή για τις ανάγκες της προπόνησης με ηλεκτρομυοδιέγερση και θεωρείται από τους μεγαλύτερους χώρους, για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα στην Κύπρο.

Το Fast Fitness Studio εκτός από το πρώτο εξειδικευμένο στούντιο EMS στη Λευκωσία που λειτούργησε τον Μάρτιο του 2015, είναι το πρώτο αλλά και το μόνο μέχρι στιγμής, σε ολόκληρη την Κύπρο που λειτουργεί νομότυπα, έχοντας την σχετική άδεια λειτουργίας από τον ΚΟΑ, διασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή προπόνηση και την υγεία των ασκουμένων.

Πάνω από 20.000 προπονήσεις σε ασκούμενους με ηλεκτρομυοδιέγερση, έχει στο ενεργητικό του ο Παναγιώτης Μιχαήλ μαζί με την επιστημονική ομάδα του FAST FITNESS STUDIO, όπου ηγείται ως υπεύθυνος.  

Κλείστε την πρώτη προπόνησή σας
δωρεάν
BOOK NOW
Created by gravity.gr