Ποιοι είμαστε

Η ιδέα του πρώτου FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING στην Κύπρο, ανήκει στον ιδρυτή μας Παναγιώτη Μιχαήλ. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού Αθηνών και με ειδικότητα στην ενόργανη γυμναστική. Η εμπειρία του ως Aerobic Instructor και στο Personal Fitness Training ξεκινά το 1990.


Παρακολουθώντας τις εξελίξεις του Fitness και τις νέες τάσεις στην παγκόσμια αγορά, είδε ότι η προσωπική προπόνηση με ηλεκρομυοδιέγερση (EMS TRAINING) σε μικρούς αλλά εξειδικευμένους χώρους (EMS TRAINING STUDIO), είναι η νέα γενιά των γυμναστηρίων, που γνωρίζουν τεράστια άνθιση τα τελευταία 10 χρόνια στο εξωτερικό, ειδικά στην Ευρώπη.


Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι αυξανόμενες υποχρεώσεις στερεί από τους ανθρώπους πολύτιμο χρόνο για να μπορέσουν να γυμναστούν.

Εκεί βασίζεται και η παγκόσμια επιτυχία της προπόνησης με ηλεκτρομυοδιέγερση, αφού κάποιος δε χρειάζεται να αφιερώσει παραπάνω από 20 λεπτά την εβδομάδα.

Εκπαιδεύτηκε στην προπόνηση ηλεκτρομυοδιέγερσης στην Αθήνα, από την μεταπωλήτρια Ελλάδος και Κύπρου, της γερμανικής εταιρείας Miha Bodytec το 2014.

Μετά από 6 μήνες εμπειρίας του σε ασκούμενους, αφού ήταν ο επιστημονικός υπεύθυνος σε στούντιο ηλεκτρομυοδιέγερσης στο Νομό Αττικής, αποφάσισε να ανοίξει το πρώτο εξειδικευμένο στούντιο ηλεκτρομυοδιέγερσης στη Λευκωσία.

Σίγουρα η απόφασή του αυτή από την επιχειρηματική σκοπιά είχε να κάνει, με το γεγονός ότι στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου γνωστή αυτή η "γρήγορη" μέθοδος προπόνησης και θα έδινε μεγάλη λύση σε ανθρώπους που δεν διέθεταν καθόλου χρόνο, για να γυμναστούν.

Το πιο καθοριστικό όμως στην απόφασή του, ήταν η συναισθηματική πλευρά, αφού η υπηκοότητά του είναι κυπριακή και ήθελε με έναν τρόπο να επαναπατριστεί στην αγαπημένη του πατρίδα την Κύπρο.


Τον Φεβρουάριο του 2015 κατοχυρώθηκε η εμπορική επωνυμία FAST FITNESS STUDIO, στον έφορο και με έναρξη εργασιών ως αυτοεργοδοτούμενη επιχείρηση.

Στις 9 Μαρτίου του 2015 το FAST FITNESS STUDIO, άνοιξε ως το πρώτο πιστοποιημένο στούντιο Miha Bodytec στην Κύπρο, στην περιοχή της Έγκωμης Λευκωσίας, εισάγοντας έτσι για πρώτη φορά στην εγχώρια αγορά του FITNESS και κάνοντας γνωστό στο ευρύ κοινό την προπόνηση ηλεκτρομυοδιέγερσης ή EMS TRAINING.

Η ανταπόκριση ήταν τεράστια και η επιτυχία του πέραν των προσδοκιών μας από τους πρώτους μήνες λειτουργίας.

Το γεγονός ότι μπορούσε κάποιος ασκούμενος να έχει τα μέγιστα αποτελέσματα χωρίς να επενδύσει πολύτιμο χρόνο, έκανε την προπόνηση με ηλεκτρομυοδιέγερση, πολύ σύντομα δημοφιλή εναλλακτική άσκηση στην Κύπρο.

Το Δεκέμβριο του 2016 έκλεισε τον κύκλο εργασιών της η αυτοεργοδοτούμενη επιχείρηση και ιδρύθηκε η εταιρεία FAST FITNESS STUDIO LIMITED, όπου μέσω αυτής παρέχουμε τις υπηρεσίες προσωπικής προπόνησης με ηλεκτρομυοδιέγερση.

Πρωτοπόροι πάντα, μετά από 2 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, στο χώρο του Personal EMS Training, μέσω της γερμανικής τεχνολογίας Miha Bodytec και προκειμένου να ανταποκριθούμε στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των υπηρεσιών μας, μεταφερθήκαμε σε νέα διεύθυνση.

Έτσι από 1 Φεβρουαρίου 2017, μεταφερθήκαμε στη  Λεωφόρο Τζων Κέννεντυ 72 AΒ, Λευκωσία, Τ.Κ. 1076, συνεχίζοντας να παρέχουμε τις υπερεσίες μας.

O νέος μας εκπληκτικός χώρος, διαμορφώθηκε από την αρχή, για τις ανάγκες του EMS Training και σύμφωνα με τα κτηριολογικά κριτήρια που ορίζει η Κυπριακή Νομοθεσία.

Και πιο συγκεκριμένα ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, όπου είναι και ο μόνος υπεύθυνος φορέας προκειμένου να πιστοποιηθεί ένας χώρος άθλησης, μαζί με τον εκάστοτε δήμο που εκδίδει την άδεια χρήσης.

Το Fast Fitness Studio εκτός από το πρώτο εξειδικευμένο στούντιο EMS στη Λευκωσία που λειτούργησε τον Μάρτιο του 2015, είναι το πρώτο αλλά και το μόνο μέχρι στιγμής, σε ολόκληρη την Κύπρο που λειτουργεί νομότυπα, έχοντας την σχετική άδεια λειτουργίας από τον ΚΟΑ, διασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή προπόνηση και την υγεία των ασκουμένων.

Ο χώρος είναι 150 τ.μ.και θεωρείται από τους μεγαλύτερους εξειδικευμένους αθλητικούς χώρους στην Κύπρο, για προπόνηση με τη μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης.


Ο στόχος της εταιρείας FAST FITNESS STUDIO LIMITED, είναι να παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες προσωπικής προπόνησης σύντομου χρόνου και ειδικεύεται στην προπονητική μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης. 

Είναι μια ανεξάρτητη επιχείρηση και δεν είναι franchise καμίας εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χωρο του EMS Training.

Επίσης δεν έχει υπογράψει κανένα συμφωνητικό αποκλειστικότητας με κανέναν μεταπωλητή ή εκπρόσωπο εταιρείας, που διακινεί και εμπορεύεται EMS μηχανήματα είτε στην Κύπρο ή την Ευρώπη.

Επομένως, παρέχουμε κατόπιν έρευνας στην παγκόσμια αγορά και σύμφωνα με την εμπειρία μας, τα ποιοτικότερα μηχανήματα ηλεκτρομυοδιέγερσης, τηρώντας πάντα όλους τους κανόνες ασφάλειας που ορίζει η ευρωπαϊκή ένωση.

Εάν κρίνουμε λοιπόν απαραίτητο για τις ανάγκες των ασκουμένων μας ή της εταιρείας, μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας μέσω όσων εταιρειών αποφασίσουμε και όχι αποκλειστικά με μια.

Οι επιλογές μας είναι απόλυτα αντικειμενικές, αφού έχουν σαν μοναδικό κριτήριο τις πραγματικές ανάγκες των ασκουμένων μας και όχι τα οικονομικά συμφέροντα του όποιου μεταπωλητή ή εταιρείας που εμπορεύεται τα μηχανήματα ηλεκρομυοδιέγερσης.

Αποστολή μας είναι να είμαστε συνεχώς ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στο παγκόσμιο χάρτη της ηλεκτρομυοδιέγερσης και να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, έχοντας πάντα ως γνώμονα τις ανάγκες των ασκουμένων μας.  

  • Το εμπορικό σήμα FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING είναι καταχωρημένο στο Μητρώο Ευρωπαϊκών Εμπορικών Σημάτων υπ’ αριθμό ‎016967838
  • FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING
  • ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΚΟΑ
Κλείστε την πρώτη προπόνησή σας
δωρεάν
BOOK NOW
Created by gravity.gr