01.12.2018

Μεγάλες EMS Χριστουγεννιάτικες προσφορές

Για ποιο λόγο να περιμένετε έως το νέο χρόνο για να ξεκινήσετε προπόνηση με το EMS;

Τελευταίος μήνας του έτους και η εταιρεία FAST FITNESS STUDIO - FF LTD  20 MINUTES EMS TRAINING, δημιούργησε για εσάς μοναδικά πακέτα χριστουγεννιάτικων προσφορών, ώστε να κάνει πιο προσιτή σε όλους την προπόνηση με ηλεκτρομυδιέγερση.

Κλείστε τη δική σας δωρεάν δοκιμαστική προπόνηση έως 31/12/2018 και επωφεληθείτε των μοναδικών προσφορών μας, κάνοντας το καλύτερο δώρο υγείας στον εαυτό σας και μοιραστείτε το με τα αγαπημένα σας άτομα:


  • Πακέτο για 1 άτομο. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε το πακέτο προπόνησης των 12 προπονήσεων με ηλεκτρομυοδιέγερση (3 μήνες διάρκεια) μόνο με 210 ευρώ (50% έκτπωση) συμπεριλαμβανομένου το ΦΠΑ 19%.
  • Πακέτο για 2 άτομα. Επιλέγοντας το πακέτο των 24 προπονήσεων (6 μήνες διάρκεια), σας κάνουμε δώρο τον ίδιο αριθμό προπονήσεων, που μπορείτε να το μοιραστείτε και με ένα αγαπημένο σας άτομο, για να απολαύσετε παρέα την προπόνηση της ηλεκτομυοδιέγερσης, Η αξία του συγκεκριμένου πακέτου (24 plus 24 ΔΩΡΟ) είναι στα 600 ευρώ συμπεριλαμβανομένου το ΦΠΑ 19%. Το συγκεκριμένο πακέτο μπορεί να το επιλέξει και 1 άτομο μόνο του. 

Όποιο πακέτο και αν επιλέξετε έως 31/12, η ισχύς του μπορεί να ξεκινήσει σε όποια περίοδο σας εξυπηρετεί, σε διάστημα έως 3 μήνες μετά από την ημερομηνία της αγοράς του.

Οι χριστουγεννιάτικες προσφορές μας δεν απευθύνονται μόνο στα νέα μέλη που θα επιλέξουν κάποιο πακέτο προπονήσεων, αλλά και στους υφιστάμενους ασκούμενούς μας που αποφασίσουν να ανανεώσουν το πακέτο τους. 

Οι προσφορές αυτές ισχύουν αυστηρά έως 31/12/2018.

Κλείστε τη δική σας δωρεάν δοκιμαστική προπόνηση σήμερα ηλεκτρονικά είτε εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 22666690 

 

Κλείστε την πρώτη προπόνησή σας
δωρεάν
BOOK NOW

Το εμπορικό σήμα FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING είναι καταχωρημένο στο Μητρώο Ευρωπαϊκών Εμπορικών Σημάτων υπ’ αριθμό ‎016967838

Created by gravity.gr