11.3.2018

3 ΧΡΟΝΙΑ FAST FITNESS STUDIO

3 Χρόνια λειτουργίας…


1000 Δωρεάν δοκιμαστικές προπονήσεις…


700 Ασκούμενοι μας εμπιστεύτηκαν…


6000 Ώρες προσωπικής προπόνησης με ηλεκτρομυοδιέγερση…


Σας ευχαριστούμε πολύ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη…


Γιορτάζουμε τα 3 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας μας , αφού στις 9 Μαρτίου του 2015 το FAST FITNESS STUDIO, άνοιξε ως το πρώτο πιστοποιημένο στούντιο Miha Bodytec στην Κύπρο, στην περιοχή της Έγκωμης Λευκωσίας, εισάγοντας έτσι για πρώτη φορά στην εγχώρια αγορά του FITNESS και κάνοντας γνωστό στο ευρύ κοινό την προπόνηση ηλεκτρομυοδιέγερσης ή EMS TRAINING.

Το γεγονός ότι μπορούσε κάποιος ασκούμενος να έχει τα μέγιστα αποτελέσματα χωρίς να επενδύσει πολύτιμο χρόνο, έκανε την προπόνηση με ηλεκτρομυοδιέγερση, πολύ σύντομα δημοφιλή εναλλακτική άσκηση στην Κύπρο.

Η ανταπόκριση ήταν τεράστια και η επιτυχία του πέραν των προσδοκιών μας από τους πρώτους μήνες λειτουργίας.


Το Δεκέμβριο του 2016 έκλεισε τον κύκλο εργασιών της η αυτοεργοδοτούμενη επιχείρηση και ιδρύθηκε η εταιρεία FAST FITNESS STUDIO LIMITED, όπου μέσω αυτής παρέχουμε τις υπηρεσίες προσωπικής προπόνησης με ηλεκτρομυοδιέγερση.

Πρωτοπόροι πάντα, μετά από 2 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, στο χώρο του Personal EMS Training, μέσω της γερμανικής τεχνολογίας Miha Bodytec και προκειμένου να ανταποκριθούμε στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των υπηρεσιών μας, μεταφερθήκαμε σε νέα διεύθυνση.

Έτσι από 1 Φεβρουαρίου 2017, μεταφερθήκαμε στη Λεωφόρο Τζων Κέννεντυ 72 AΒ, Λευκωσία, Τ.Κ. 1076, συνεχίζοντας να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

O νέος μας εκπληκτικός χώρος, διαμορφώθηκε από την αρχή, για τις ανάγκες του EMS Training και σύμφωνα με τα κτηριολογικά κριτήρια που ορίζει η Κυπριακή Νομοθεσία.

Και πιο συγκεκριμένα ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, όπου είναι και ο μόνος υπεύθυνος φορέας προκειμένου να πιστοποιηθεί ένας χώρος άθλησης, μαζί με τον εκάστοτε δήμο που εκδίδει την άδεια χρήσης.

Ο χώρος είναι 150 τ.μ. και θεωρείται από τους μεγαλύτερους εξειδικευμένους αθλητικούς χώρους στην Κύπρο, για προπόνηση με τη μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης.

Το FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAININING είναι το μοναδικό στούντιο ηλεκτρομυοδιέγερσης στην Λευκωσία, αλλά και σ' ολόκληρη την Κύπρο, όπου διαθέτει συνολικά 4 συστήματα ηλεκτρομυοδιέγερσης, 3 της εταιρείας  Miha Bodytec και 1 ακόμη που ήδη έχει προμηθευτεί, εγκαινιάζοντας έτσι μια νέα συνεργασία με την ισπανική εταιρεία Myofx.


Η εταιρεία μας κατοχύρωσε πανευρωπαϊκά στις 07/11/2017, με επιτυχία το εμπορικό σήμα, FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING, λεκτικά και γραφικά , έχοντας στη διάθεσή της προς όποιο ενδιαφερόμενο, το πιστοποιητικό εγγραφής στο Γραφείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πνευματικής Ιδιοκτησίας EUIPO (EUROPEAN UNION INTELLECTUAL PROPERTY OFFICE).

Το εμπορικό σήμα έχει καταχωρηθεί, στο EUROPEAN UNION INTELLECTUAL PROPERTY OFFICE, με πιστοποίηση εγγραφής, υπ' αριθμό 016967838 και πιο συγκεκριμένα για την κλάση 41. Η κλάση ορίζει για το ποιες ακριβώς δραστηριότητες έχει καταχωρηθεί το εμπορικό σήμα.

Ως εκ τούτου, η εταιρεία μας FAST FITNESS STUDIO LTD, με τον ειδικά διαμορφωμένο αθλητικό της χώρο, που διατηρεί επί της Λεωφόρου Κέννεντυ 72 AB στη Λευκωσία, είναι ο μόνος, εγκεκριμένος ιδιοκτήτης και αποκλειστικός δικαιούχος του Ευρωπαϊκού Εμπορικού Σήματος FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING.

Οποιαδήποτε χρήση του σήματός μας ή/και όμοιων όρων από τρίτα μέρη χωρίς την γραπτή συγκατάθεσή μας, είναι παράνομη.


Ο στόχος της εταιρείας FAST FITNESS STUDIO LIMITED, είναι να παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες προσωπικής προπόνησης σύντομου χρόνου και ειδικεύεται στην προπονητική μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης.


Το συνολικό κόστος της επένδυσής μας αυτά τα 3 χρόνια συμπεριλαμβανομένου την υλικοτεχνική υποδομή για την δημιουργία ενός νόμιμου χώρου προπόνησης, τα συστήματα EMS μαζί με τον απαραίτητο εξοπλισμό και το κόστος διαφήμισης προκειμένου να κάνουμε γνωστή στο ευρύ κοινό την προπόνηση με ηλκτρομυοδιέγερση ξεπερνά τα 60.000 €.


Μέσα από την εμπειρία μας των 3 ετών και κατόπιν έρευνας στην παγκόσμια αγορά του EMS TRAINING, κρίναμε απαραίτητο για τις ανάγκες των ασκουμένων μας, να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας εκτός από τη γνωστή γερμανική εταιρεία Miha Bodytec και με την ισπανική εταιρεία Myofx.

Η επίσημη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στους ασκούμενούς μας και όχι μόνο στις 15 Μαρτίου 2018, βελτιώνοντας έτσι τις υπηρεσίες μας.

Η πιο σημαντική διαφοροποίηση του συγκεκριμένου συστήματος EMS, εκτός όλων των άλλων είναι η ελευθερία από τα γνωστά καλώδια, αφού η προπόνηση γίνεται ασύρματα και δε χρειάζεται κάποιος να είναι συνδεδεμένος σε κάποια παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Η μέθοδος προπόνησης με την τεχνολογία της ασύρματης ηλεκτρομυοδιέγερσης είναι η εξέλιξη και το μέλλον του EMS TRAINING παγκοσμίως.

Αυτό σημαίνει, ότι σε συνδυασμό με τα 3 μηχανήματα ηλεκτρομυοδιέγερσης (Miha Bodytec) που ήδη διαθέτουμε, μεγαλώνει η προπονητική μας δυναμική.

Έτσι οι ασκούμενοί μας θα μπορούν να βρουν διαθεσιμότητα για να κάνουν την προπόνησή τους, οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν κατά τη, διάρκεια των 13 ωρών ημερήσιας λειτουργίας μας, αφού στα 20 λεπτά προπόνησης μπορούν να ασκηθούν 4 άτομα ταυτόχρονα.

Με το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας μας όλη την εβδομάδα (Δευτέρα - Παρασκευή: 8.00 π.μ. - 21.00 μ.μ. Σάββατο: 9.00 π.μ. - 17.00 μ.μ.) η ημερήσια δυναμική προπονήσεων από 78, αυξάνεται σε 104. Μ' αυτόν τον τρόπο προσαρμόζετε τα ραντεβού σας εύκολα και άνετα.


Όλοι οι συνεργάτες του FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING, που δραστηριοποιείται στην προπόνηση με ηλετρομυοδιέγερση από το Μάρτη του 2015,  είναι πτυχιούχοι του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού ή ισότιμης αναγνωρισμένης σχολής, με προηγούμενη εμπειρία στην προσωπική προπόνηση τουλάχιστον 1 με 2 έτη και έχουν κάνει το EMS Training τρόπο ζωής οι ίδιοι. Επιστημονικός υπεύθυνος της επιστημονικής ομάδας του FAST FITNESS STUDIO είναι ο Παναγιώτης Μιχαήλ.


Αποστολή μας είναι να είμαστε συνεχώς ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στο παγκόσμιο χάρτη της ηλεκτρομυοδιέγερσης και να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, έχοντας πάντα ως γνώμονα τις ανάγκες των ασκουμένων μας.

Κλείστε την πρώτη προπόνησή σας
δωρεάν
BOOK NOW

Το εμπορικό σήμα FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING είναι καταχωρημένο στο Μητρώο Ευρωπαϊκών Εμπορικών Σημάτων υπ’ αριθμό ‎016967838

Created by gravity.gr