03.7.2018

25.000 διαδικτυακοί επισκέπτες σε 10 μήνες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον Αύγουστο του 2017, η εταιρεία FAST FITNESS STUDIO - FF LIMITED, ανέβασε για πρώτη φορά οργανωμένα στο διαδίκτυο την ιστοσελίδα της, με το Domain Name: www.fastfitntess.com.cy, το οποίο είχε κατωχυρώσει από τον Φεβρουάριο του 2015.

Ήταν η πρώτη φορά στην Κύπρο όπου μια επιχείριση - εταιρεία, η οποία εξειδικεύεται επαγγελματικά στην υπηρεσία της προσωπικής προπόνησης με ηλεκτρομυοδιέγερση, παρείχε τόσο συμπυκνωμένη πληροφορία, σε ένα διαδικτυακό τόπο με σκοπό την ενημέρωση του κοινού σχετικά με αυτή την εναλλακτική μέθοδο εκγύμνασης.      

Τις ενημερωτικές πληροφορίες όπου παρέχουμε έχουν να κάνουν με το EMS TRAINING ως αθλητική προπόνηση και όχι με τα συμφέροντα της εκάστοτε εταιρείας που εμπορεύεται μηχανήματα ηλεκτρομυοδιέγερσης.

Ο στόχος του FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING, είναι να παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες προσωπικής προπόνησης σύντομου χρόνου με ειδίκευση στην προπονητική μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης. 

Είναι μια ανεξάρτητη επιχείρηση και δεν είναι franchise καμίας εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χωρο του EMS Training.

Επίσης δεν έχει υπογράψει κανένα συμφωνητικό αποκλειστικότητας με κανέναν μεταπωλητή ή εκπρόσωπο εταιρείας, που διακινεί και εμπορεύεται EMS μηχανήματα είτε στην Κύπρο ή την Ευρώπη.

Πέραν των πληροφοριών σχετικά με το EMS TRAINING, που μπορεί να βρει ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μας, έχει επίσης την ευκαιρία να διαβάσει και γενικότερα άρθρα περί προπονητικής, fitness, υγιεινής διατροφής, καθώς επίσης να κλείσει μόνος του από την ηλεκτρονική πλατφόρμα την πρώτη του δωρεάν προπόνηση.   

Έως σήμερα μετά από 10 μήνες λειτουργίας, η ιστοσελίδα μας σύμφωνα με το google analytics, δέχτηκε πάνω από 25.000 επισκέπτες, για να πάρουν πληροφόρηση σχετικά με το EMS TRAINING, εκ των οποίων 20.000 ήταν νέοι χρήστες.   

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την προτίμηση και την υποστήριξη στις υπηρεσίες μας αλλά και στα άτομα που αποτελούν την επιστημονική μας ομάδα.

  • 25.000 διαδικτυακοί επισκέπτες σε 10 μήνες
  • 25.000 διαδικτυακοί επισκέπτες σε 10 μήνες
Κλείστε την πρώτη προπόνησή σας
δωρεάν
BOOK NOW

Το εμπορικό σήμα FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING είναι καταχωρημένο στο Μητρώο Ευρωπαϊκών Εμπορικών Σημάτων υπ’ αριθμό ‎016967838

Created by gravity.gr