22.7.2018

20 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ EΙNAI AΡKETΑ

Περιοδικό Omikron

Το new talk of the town ειδικότερα τον τελευταίο χρόνο, ακούει στο όνομα EMS Training ή ελληνιστί προπόνηση με ηλεκτρομυοδιέγερση. Το νέο σύστημα πρωτοποριακής εκγύμνασης με Ηλεκτρομυϊκή Διέγερση (Electric Muscle Stimulation, EMS) ξέρει ότι δεν έχεις χρόνο για γυμναστήρια…


Το συγκεκριμένο σύστημα προπόνησης, θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε σαν το «Μαγικό Ραβδί» που ήρθε για να μας απαλλάξει από το περιττό λίπος και τα περιττά κιλά;

«Το EMS Training δεν είναι μαγικό.»

Μπορεί όμως να γίνει «Μαγικό» όταν οι ασκούμενοι είναι πιστοί στα ραντεβού τους και παράλληλα εάν δεσμευτούν στην αλλαγή των διατροφικών τους συνηθειών.

Γιατί, καλώς ή κακώς, η διατροφή παίζει το 70% του ρόλου του οποιουδήποτε προσδοκώμενου αποτελέσματος, με όποια μορφή άσκησης και αν ασχοληθούμε.

Η προπόνηση με ηλεκτρομυοδιέγερση, ενεργοποιεί ταυτόχρονα 650 μυϊκές ομάδες και ανάλογα με το εάν είσαι αρχάριος ή προχωρημένος, ο προσωπικός σου εξιδανικευμένος γυμναστής θα επιλέξει το κατάλληλο πρόγραμμα για σένα, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Υπάρχουν εξειδικευμένα προγράμματα για αύξηση του βασικού του μεταβολισμού, για αύξηση μυϊκής μάζας, μείωση λίπους, μείωση βάρους, για μυοσκελετικά προβλήματα μέσης και πλάτης, για μετά την εγκυμοσύνη, για αθλητική προπόνηση, για αναμόρφωση του σχήματος του σώματος (shaping), για βελτίωση της εικόνας της κυτταρίτιδας.

Οι κινήσεις των ασκήσεων είναι πολύ απλές και ο καθένας μπορεί να τις ακολουθήσει. Η ένταση ρυθμίζεται ανάλογα με το πώς αισθάνεται ο ασκούμενος.

Τα προγράμματα είναι εξατομικευμένα και ο γυμναστής βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του ασκούμενου.

Το EMS Training είναι μια προπόνηση γρήγορη, ασφαλής και αποτελεσματική. Μάλιστα, από την πρώτη κιόλας προπόνηση, ο ασκούμενος αντιλαμβάνεται τη δυναμική της προπόνησης.

Τον πρώτο μήνα (4-6 προπονήσεις) θα δει τα πρώτα ορατά αποτελέσματα ο ίδιος, τον δεύτερο μήνα (έπειτα από 8-12 προπονήσεις) θα δουν τα αποτελέσματα οι φίλοι του και τον τρίτο μήνα όλοι.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν άτομα που δεν μπορούν να ασκηθούν με ηλεκτρομυοδιέγερση (όπως όσοι έχουν βηματοδότη, οι εγκυμονούσες ή όσοι πάσχουν από επιληψία, βουβωνοκήλη, καρκίνο, διαβήτη, καρδιακές νόσους, θρόμβωση, τεχνητά μέλη ή βίδες σε κατάγματα, σπιράλ, φυματίωση, αρτηριοσκλήρυνση, υψηλή αρτηριακή πίεση ή νευρολογικές παθήσεις).

Βέβαια το ιδανικότερο είναι ο καθένας που ενδιαφέρεται να ασκηθεί με αυτή την εναλλακτική μέθοδο και ανήκει σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες, να μη δοκιμάσει καν εάν δε συμβουλευτεί πρώτα τον γιατρό του.


3 ½ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΔΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ...


To Fast Fitness Studio 20 Minutes EMS Training, ήταν το πρώτο εξειδικευμένο στούντιο ηλεκτρομυοδιέγερσης που άνοιξε στη Λευκωσία και πιο συγκεκριμένα στην Έγκωμη, τον Μάρτιο του 2015, κάνοντας γνωστή αυτή την εναλλακτική μέθοδο προπόνησης σ’ ολόκληρη την Κύπρο.

Η ανταπόκριση ήταν τεράστια και η επιτυχία του πέραν των προσδοκιών μας. Από 1 Φεβρουαρίου 2017, μεταφερθήκαμε στη Λεωφόρο Τζον Κένεντι 72 AΒ, Λευκωσία, Τ.Κ. 1076, συνεχίζοντας να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

O νέος μας εκπληκτικός χώρος, διαμορφώθηκε από την αρχή, για τις ανάγκες του EMS Training και σύμφωνα με τα κτηριολογικά κριτήρια που ορίζει η Κυπριακή Νομοθεσία.

Ο χώρος του FAST FITNESS STUDIO είναι 150 τ.μ. και θεωρείται από τους μεγαλύτερους εξειδικευμένους αθλητικούς χώρους στην Κύπρο, για προπόνηση με τη μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης.

Ο στόχος της εταιρείας FAST FITNESS STUDIO LIMITED, είναι να παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες προσωπικής προπόνησης σύντομου χρόνου και ειδικεύεται στην προπονητική μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης.

Το FAST FITNESS STUDIO, έχοντας από το Μάρτιο του 2018, στη διάθεσή του το εξελιγμένο σύστημα προπόνησης ασύρματης τεχνολογίας MyoFX Wireless Ems System σε συνδυασμό με το MaxForce και τα 3 υφιστάμενα μηχανήματα EMS (Miha Bodytec), μεγαλώνει την προπονητική του δυναμική, βελτιώνοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες του.

Η πιο σημαντική διαφοροποίηση του MyoFX Wireless Ems System, είναι η ελευθερία από τo γνωστό καλώδιο σύνδεσης της κεντρικής μονάδας με παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, αφού η προπόνηση γίνεται ασύρματα μέσω Wi Fi και δε χρειάζεται κάποιος να είναι συνδεδεμένος σε παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για να κάνει προπόνηση.

Εκτός της επένδυσής μας σε πρωτοποριακά μηχανήματα ηλεκτρομυοδιέγερσης, κτηριολογική - υλικοτεχνική υποδομή, για την άνετη παραμονή των ασκούμενων μας στο χώρο, «επενδύουμε» πρωτίστως στους επαγγελματίες των επιστημονικών μας συνεργατών.

Όλοι οι συνεργάτες του FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING, που δραστηριοποιείται στην προπόνηση με ηλετρομυοδιέγερση από το Μάρτη του 2015, είναι πτυχιούχοι του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού ή ισότιμης αναγνωρισμένης σχολής, με προηγούμενη εμπειρία στην προσωπική προπόνηση και έχουν κάνει το EMS Training τρόπο ζωής.


O KOΣMOΣ TOY FAST FITNESS STUDIO


1 Fast Fitness Studio 20 Minutes Ems Training,

3 χρόνια λειτουργίας,

4 μηχανήματα ηλεκτρομυοδιέγερσης,

4 αποδυτήρια,

13 ώρες λειτουργίας την ημέρα,

104 προπονήσεις την ημέρα,

150 τ.μ. προπονητικός χώρος,

500 Followers στο Instagram (fast_fitness_studio_ cyprus),

700 ασκούμενοι μάς εμπιστεύτηκαν,

1000 δωρεάν δοκιμαστικές προπονήσεις,

4000 Likes στο Facebook,

6080 ώρες εμπειρίας προσωπικής προπόνησης με ηλεκτρομυοδιέγερση,

30.000 μοναδικοί επισκέπτες στην ιστοσελίδα μας από 1/8/2017


«Γιατί το θέμα δεν είναι να βρίσκεις νέους πελάτες για το μόνο προϊόν που διαθέτεις, αλλά να βρίσκεις νέα προϊόντα και υπηρεσίες για τους πελάτες σου...». 

Το εμπορικό σήμα FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING είναι καταχωρημένο στο Μητρώο Ευρωπαϊκών Εμπορικών Σημάτων υπ’ αριθμό 016967838.


Καλέστε μας στο 22666690 και κλείστε σήμερα την πρώτη σας δωρεάν προπόνηση ηλεκτρομυοδιέγερσης, μαζί με σωματομέτρηση ή κάντε την κράτησή σας από την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδα μας.
  • 20 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ EΙNAI AΡKETΑ
  • 20 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ EΙNAI AΡKETΑ
  • 20 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ EΙNAI AΡKETΑ
  • 20 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ EΙNAI AΡKETΑ
  • 20 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ EΙNAI AΡKETΑ
Κλείστε την πρώτη προπόνησή σας
δωρεάν
BOOK NOW
Created by gravity.gr