13.9.2018

Talk Of The Town: 20 Minutes Ems Training...

Περιοδικό MUST

Το new talk of the town ειδικότερα τον τελευταίο χρόνο, ακούει στο όνομα EMS Training ή προπόνηση με ηλεκτρομυοδιέγερση, αφού έχουν ανοίξει μόνο στη Λευκωσία 10 EMS STUDIOS.

Το σύστημα της πρωτοποριακής εκγύμνασης, με Ηλεκτρομυϊκή Διέγερση (Electric Muscle Stimulation, EMS) ξέρει ότι δεν έχεις χρόνο για γυμναστήρια… αφού 20 λεπτά… 1 φορά την εβδομάδα είναι αρκετά!

Δεν είναι και τόσο νέο σύστημα προπόνησης όσο κάποιοι νομίζουν. Ανά το παγκόσμιο είναι γνωστό στο χώρο του Fitness από το 2007, που ξεκίνησε από την Γερμανία μέσω της εταιρείας Miha Bodytec και στην Κύπρο τα τελευταία 3 ½ χρόνια.

To Fast Fitness Studio 20 Minutes EMS Training, είναι ο πρώτο εξειδικευμένο στούντιο ηλεκτρομυοδιέγερσης που άνοιξε στη Λευκωσία και πιο συγκεκριμένα στην Έγκωμη, τον Μάρτιο του 2015, κάνοντας γνωστή αυτή την εναλλακτική μέθοδο προπόνησης σ’ ολόκληρη την Κύπρο.


20 λεπτά την εβδομάδα αρκούν;

Όντως αρκούν, σε συνδυασμό πάντα με μια ισορροπημένη υγιεινή διατροφή. Και είναι αρκετά, αφού η προπόνηση με ηλεκτρομυοδιέγερση, ενεργοποιεί ταυτόχρονα 650 μυϊκές ομάδες στο 100% της απόδοσή τους.

Υπάρχουν εξειδικευμένα προγράμματα για αύξηση του βασικού του μεταβολισμού, για αύξηση μυϊκής μάζας, μείωση λίπους, μείωση βάρους, για μυοσκελετικά προβλήματα μέσης και πλάτης, για μετά την εγκυμοσύνη, για αθλητική προπόνηση, για αναμόρφωση του σχήματος του σώματος (shaping), για βελτίωση της εικόνας της κυτταρίτιδας.

Οι κινήσεις των ασκήσεων είναι πολύ απλές και ο καθένας μπορεί να τις ακολουθήσει. Η ένταση ρυθμίζεται ανάλογα με το πώς αισθάνεται ο ασκούμενος.

Τα προγράμματα είναι εξατομικευμένα και ο γυμναστής βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του ασκούμενου. Ανάλογα τώρα με το εάν είσαι αρχάριος ή προχωρημένος, ο προσωπικός σου εξιδανικευμένος γυμναστής θα επιλέξει το κατάλληλο πρόγραμμα για σένα, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το EMS Training είναι μια προπόνηση γρήγορη, ασφαλής και αποτελεσματική. Μάλιστα, από την πρώτη κιόλας προπόνηση, ο ασκούμενος αντιλαμβάνεται τη δυναμική της προπόνησης.

Τον πρώτο μήνα (4-6 προπονήσεις) θα δει τα πρώτα ορατά αποτελέσματα ο ίδιος, τον δεύτερο μήνα (έπειτα από 8-12 προπονήσεις) θα δουν τα αποτελέσματα οι φίλοι του και τον τρίτο μήνα όλοι.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν άτομα που δεν μπορούν να ασκηθούν με ηλεκτρομυοδιέγερση (όπως όσοι έχουν βηματοδότη, οι εγκυμονούσες ή όσοι πάσχουν από επιληψία, βουβωνοκήλη, καρκίνο, διαβήτη, καρδιακές νόσους, θρόμβωση, τεχνητά μέλη ή βίδες σε κατάγματα, σπιράλ, φυματίωση, αρτηριοσκλήρυνση, υψηλή αρτηριακή πίεση ή νευρολογικές παθήσεις).

Βέβαια το ιδανικότερο είναι ο καθένας που ενδιαφέρεται να ασκηθεί με αυτή την εναλλακτική μέθοδο και ανήκει σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες, να μη δοκιμάσει καν εάν δε συμβουλευτεί πρώτα τον γιατρό του.


10 EMS STUDIOS τον τελευταίο χρόνο μόνο στη Λευκωσία;

Σίγουρα η επιχειρηματική ανάπτυξη του συγκεκριμένου κλάδου είναι ραγδαία και οι καταναλωτές πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για το που θα εμπιστευτούν την υγεία τους, αφού οποισδήποτε μπορεί να ανοίξει χωρίς τον αυτονόητο απαιτούμενο έλεγχο από μέρους του κράτους.

Σχετικά άρθρα με το τι πρέπει να προσέξει κάποιος ενδιαφερόμενος επιλέγοντας το κατάλληλο EMS STUDIO και όχι μόνο θα βρείτε στο www.fastfitness.com.cy


Fast Fitness Studio 20 Minutes Ems Training

Η εμπειρία μας στην προσωπική προπόνηση ξεκινά από το 1990 και στο EMS TRAINING συγκεκριμένα από το 2014, με πάνω από 6800 ώρες προπόνησης σε ασκούμενους στο ενεργητικό μας.

Όλοι οι συνεργάτες του FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING, που δραστηριοποιείται στην προπόνηση με ηλετρομυοδιέγερση από το Μάρτη του 2015, είναι πτυχιούχοι του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού ή ισότιμης αναγνωρισμένης σχολής, με προηγούμενη εμπειρία στην προσωπική προπόνηση και έχουν κάνει το EMS Training τρόπο ζωής.

Από το άνοιγμά μας τον Μάρτη του 2015, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια και αγκάλιασε αυτή την εναλλακτική μέθοδο προπόνησης. Έτσι από 1 Φεβρουαρίου 2017, μεταφερθήκαμε στη Λεωφόρο Τζον Κέννεντυ 72 AΒ, Λευκωσία, Τ.Κ. 1076, συνεχίζοντας να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

O νέος μας εκπληκτικός χώρος, διαμορφώθηκε από την αρχή, για τις ανάγκες του EMS Training και σύμφωνα με τα κτηριολογικά κριτήρια που ορίζει η Κυπριακή Νομοθεσία.

Ο χώρος του FAST FITNESS STUDIO είναι 150 τ.μ. και θεωρείται από τους μεγαλύτερους εξειδικευμένους αθλητικούς χώρους στην Κύπρο, για προπόνηση με τη μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης.

Το FAST FITNESS STUDIO, έχοντας από το Μάρτιο του 2018, στη διάθεσή του το εξελιγμένο σύστημα προπόνησης ασύρματης τεχνολογίας MyoFX Wireless Ems System (ελευθερία από τo γνωστό καλώδιο σύνδεσης της κεντρικής μονάδας με παροχή ηλεκτρικού ρεύματος) σε συνδυασμό με το MaxForce και τα 3 υφιστάμενα μηχανήματα EMS (Miha Bodytec), μεγάλωσε την προπονητική του δυναμική, βελτιώνοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες του.

Ο στόχος της εταιρείας FAST FITNESS STUDIO LIMITED, είναι να παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες προσωπικής προπόνησης σύντομου χρόνου και ειδικεύεται στην προπονητική μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης.

Το εμπορικό σήμα FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING είναι καταχωρημένο στο Μητρώο Ευρωπαϊκών Εμπορικών Σημάτων υπ’ αριθμό 016967838.

H ιστοσελίδα μας www.fastfitness.com.cy είναι η πιο ενημερωμένη για το EMS TRAINING, σε Κύπρο και Ελλάδα, με πάνω από 80 άρθρα σχετικά με αυτή την εναλλακτική μέθοδο προπόνησης.


Πληροφορίες

Καλέστε στο 22666690 και κλείστε σήμερα την πρώτη σας δωρεάν προπόνηση ηλεκτρομυοδιέγερσης, μαζί με μια ολοκληρωμένη σωματομέτρηση.

Εναλλακτικά μπορείτε να κλείσετε και ηλεκτρονικά μέσα από την δικτυακή μας πλατφόρμα. 

Διαθέτουμε πολλά πακέτα προπονήσεων και ειδικές τιμές για ταυτόχρονη προπόνηση στο ίδιο 20λεπτο με την παρέα σας από 2 άτομα και άνω.

Tα πακέτα μας ξεκινούν από τα 140 ευρώ.

  • Talk Of The Town: Fast Fitness 20 Minutes Ems Training...
  • Talk Of The Town: Fast Fitness 20 Minutes Ems Training...
  • Talk Of The Town: Fast Fitness 20 Minutes Ems Training...
Κλείστε την πρώτη προπόνησή σας
δωρεάν
BOOK NOW

Το εμπορικό σήμα FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING είναι καταχωρημένο στο Μητρώο Ευρωπαϊκών Εμπορικών Σημάτων υπ’ αριθμό ‎016967838

Created by gravity.gr