07.1.2019

Συνεργασία του Fast Fitness Studio, με τον γνωστό διατροφολόγο - διαιτολόγο - ψυχοθεραπευτή, Πάνο Πλατρίτη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το FAST FITNESS STUDIO ανακοινώνει επίσημα την συνεργασία με τον γνωστό BSc Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, Ψυχοθεραπευτή και Exercise and Fitness (IFBB), κύριο Πάνο Πλατρίτη.

Η προπόνηση με ηλεκτρομυοδιέγερση, όπως ήδη είναι γνωστό έχει απίστευτα οφέλη για την υγεία και τους όποιους στόχους των ασκουμένων, σε σύντομο χρόνο αφού αρκεί μόνο 20 λεπτά την εβδομάδα.

Το ems training από μόνο του όπως έχουμε αναφερθεί πολλές φορές, δεν είναι μαγικό, είναι όμως ένα πολύ καλό εργαλείο προς την επίτευξη στόχων, σε συνδυασμό με μια υγιεινή ισορροπημένη διατροφή.

Εμείς στο FAST FITNESS STUDIO δεν παρέχουμε λίγα απ΄ όλα και μέσα σ’ αυτά το ems training.

Εξειδικευόμαστε από το 2014 και παρέχουμε μόνο την προσωπική προπόνηση με ηλεκτρομυοδιέγερση.

Δεν παρέχουμε διατροφή παρά μόνο συμβουλές, δεν πουλάμε συμπληρώματα και τέλος δεν παρέχουμε υπηρεσίες οποιαδήποτε άλλης φυσικής άσκησης.

Το κλειδί για την επίτευξη των όποιων στόχων, βασίζεται στο τρίπτυχο άσκηση, διατροφή, ψυχολογία.

Όπως είναι γνωστό ανά το παγκύπριο ο κύριος Πάνος Πλατρίτης εξειδικεύεται εδώ και χρόνια στο κομμάτι της διατροφής και της ψυχολογίας.

Πάνω σ’ αυτό το πλαίσιο, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την συνεργασία αυτή, ώστε οι ασκούμενοί μας να έχουν μια πιο ολιστική - επιστημονική υποστήριξη, με σίγουρα και μόνιμα αποτελέσματα.


Κλείστε τη δική σας δωρεάν δοκιμαστική προπόνηση με ηλεκτρομυοδιέγερση, μαζί με μια πλήρη σωματομέτρηση, σήμερα ηλεκτρονικά είτε εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 22666690.

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες που παρέχει και για ραντεβού με τον κ. Πάνο Πλατρίτη μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 7000 9024.

  • Συνεργασία του Fast Fitness Studio, με τον γνωστό διατροφολόγο - διαιτολόγο - ψυχοθεραπευτή, Πάνο Πλατρίτη
Κλείστε την πρώτη προπόνησή σας
δωρεάν
BOOK NOW

Το εμπορικό σήμα FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING είναι καταχωρημένο στο Μητρώο Ευρωπαϊκών Εμπορικών Σημάτων υπ’ αριθμό ‎016967838

Created by gravity.gr