02.3.2019

4 χρόνια μαζί... 4 χρόνια εμπιστοσύνης...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING

4 χρόνια λειτουργίας...., 4 μηχανήματα ηλεκτρομυοδιέγερσης..., 4 Αποδυτήρια..., 13 ώρες λειτουργίας την ημέρα..., 104 προπονήσεις την ημέρα..., 150 τ.μ. προπονητικός χώρος..., 650 Followers στο Instagram: fast_fitness_studio_cyprus ..., 1.200 Ασκούμενοι μας εμπιστεύτηκαν…, 1.800 Δωρεάν δοκιμαστικές προπονήσεις…, 5.000 Likes στο Facebook..., 10.000 Ώρες εμπειρίας προσωπικής προπόνησης με ηλεκτρομυοδιέγερση…, 40.000 μοναδικοί επισκέπτες στην ιστοσελίδα μας...


2015

Το FAST FITNESS STUDIO - FF αφού κατοχύρωσε το Φεβρουάριο του 2015 στον έφορο την εμπορική επωνυμία, άνοιξε στις 9 Μαρτίου 2009, ως το πρώτο πιστοποιημένο στούντιο Miha Bodytec στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Έγκωμης Λευκωσίας.

Ουσιαστικά ήταν η πρώτη φορά που εισάγεται ο συγκεκριμένος τρόπος εκγύμνασης, με ένα εξειδικευμένο στούντιο, στην κυπριακή αγορά του FITNESS, κάνοντάς το γνωστό στο ευρύ κοινό ως προπόνηση ηλεκτρομυοδιέγερσης ή EMS TRAINING.

Το γεγονός ότι μπορούσε κάποιος ασκούμενος να έχει τα μέγιστα αποτελέσματα χωρίς να επενδύσει πολύτιμο χρόνο, έκανε την προπόνηση με ηλεκτρομυοδιέγερση, πολύ σύντομα δημοφιλή εναλλακτική άσκηση στην Κύπρο.

Η ανταπόκριση ήταν τεράστια και η επιτυχία του πέραν των προσδοκιών μας από τους πρώτους μήνες λειτουργίας.


2016

Στις 20 Δεκεμβρίου έκλεισε τον κύκλο εργασιών της η αυτοεργοδοτούμενη επιχείρηση FAST FITNESS STUDIO – FF και ιδρύθηκε η εταιρεία FAST FITNESS STUDIO - FF LIMITED, όπου μέσω αυτής παρέχουμε τις υπηρεσίες προσωπικής προπόνησης με ηλεκτρομυοδιέγερση.


2017

Από 1 Φεβρουαρίου 2017, μεταφερθήκαμε στη Λεωφόρο Τζων Κέννεντυ 72 AΒ, Λευκωσία, Τ.Κ. 1076, συνεχίζοντας να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Μετά από 2 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, στο χώρο του Personal EMS Training, μέσω της γερμανικής τεχνολογίας Miha Bodytec και προκειμένου να ανταποκριθούμε στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των υπηρεσιών μας, μεταφερθήκαμε στη νέα μας διεύθυνση.

O νέος μας εκπληκτικός χώρος, διαμορφώθηκε από την αρχή, για τις ανάγκες του EMS Training και σύμφωνα με τα κτηριολογικά κριτήρια που ορίζει η Κυπριακή Νομοθεσία.

Πιο συγκεκριμένα από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, όπου είναι και ο μόνος υπεύθυνος φορέας προκειμένου να πιστοποιηθεί ένας χώρος άθλησης, μαζί με τον εκάστοτε δήμο που εκδίδει την άδεια χρήσης.

Το FAST FITNESS STUDIO είναι πρώτος εξειδικευμένος χώρος προπόνησης με ηλεκτρομυοδιέγερση στην Κύπρο και ίσως ο μόνος, που κατέθεσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, προβαίνοντας σε όλες τις αλλαγές που προβλέπεται από τη νομοθεσία για τους χώρους άθλησης, προκειμένου να λειτουργεί νόμιμα, ώστε να πάρει την σχετική άδεια λειτουργίας από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού.

Στις 11/11/2017 η εταιρεία μας κατοχύρωσε πανευρωπαϊκά, με επιτυχία το εμπορικό σήμα, FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING, λεκτικά και γραφικά , έχοντας στη διάθεσή της προς όποιο ενδιαφερόμενο, το πιστοποιητικό εγγραφής στο Γραφείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πνευματικής Ιδιοκτησίας EUIPO (EUROPEAN UNION INTELLECTUAL PROPERTY OFFICE).

Το εμπορικό σήμα έχει καταχωρηθεί, στο EUROPEAN UNION INTELLECTUAL PROPERTY OFFICE, με πιστοποίηση εγγραφής, υπ' αριθμό 016967838 και πιο συγκεκριμένα για την κλάση 41. Η κλάση ορίζει για το ποιες ακριβώς δραστηριότητες έχει καταχωρηθεί το εμπορικό σήμα.


2018

Μέσα από την εμπειρία μας και κατόπιν έρευνας στην παγκόσμια αγορά του EMS TRAINING, κρίναμε απαραίτητο για τις ανάγκες των ασκουμένων μας, να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας εκτός από τη γνωστή γερμανική εταιρεία Miha Bodytec και με την ισπανική εταιρεία Myofx, από τις 15 Μαρτίου 2018, βελτιώνοντας έτσι τις υπηρεσίες μας, μέσω του MyoFX Wireless Ems System.

Έτσι εντάξαμε στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας ειδικό πρόγραμμα κυτταρίτιδας καθώς και το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης προβλημάτων σπονδυλικής στήλης.

Σε συνδυασμό με το MyoFX Wireless Ems System στα προπονητικά μας προγράμματα ενσωματώσαμε και το γνωστό MaxForce. Με βάση επιστημονικές μελέτες, η συνεχής εκπαίδευση με το MaxForce αυξάνει τα επίπεδα υγείας και προσδόκιμου ζωής.

Το MaxForce μετράει γρήγορα τις 10 κύριες ομάδες μυών δίνοντας μια πιο ακριβή και ολοκληρωμένη εκτίμηση της δύναμης και της υγείας κάθε ατόμου. Τώρα είναι πολύ εύκολο να μετρήσετε τη δύναμή σας, ενώ προπονείτε ολόκληρο το σώμα σας και το πιο σημαντικό, τεκμηριώνετε την πρόοδό σας.

Μετά από 16 μήνες λειτουργίας, στο νέο μας εκπληκτικό χώρο που βρίσκεται Λεωφόρο Κέννεντυ 72 AB, στη Λευκωσία και προκειμένου να ανταποκριθούμε στην συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των υπηρεσιών μας, πραγματοποιήσαμε ανακαίνιση τον Μάιο του 2018 και επέκταση των ήδη υφιστάμενων χώρων μας.

Πιο συγκεκριμένα δημιουργήσαμε επιπλέον, έναν ειδικά διαμορφωμένο ατμοσφαιρικό χώρο 50 τεραγονικών, για τις υπηρεσίες των προγραμμάτων κυτταρίτιδας, αποκατάστασης, ξεκούρασης , μασάζ και διαχείρισης προβλημάτων σπονδυλικής στήλης.

Τέλος στα πλαίσια της βελτίωσης παροχής των υπηρεσιών του FAST FITNESS STUDIO και για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των ασκούμενων - πελατών μας, δημιουργήσαμε στον ίδιο χώρο, 2 επιπλέον αποδυτήρια.


2019

Ο χώρος του FAST FITNESS STUDIO είναι 150 τ.μ. και θεωρείται από τους μεγαλύτερους εξειδικευμένους αθλητικούς χώρους στην Κύπρο, για προπόνηση με τη μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης. Η τοποθεσία επιλέγει κατόπιν πολύμηνης έρευνας σχετικά με τις πραγματικές ανάγκες των ασκουμένων μας, προκειμένου να είναι εύκολα προσβάσιμη, σε όποια περιοχή της Λευκωσίας και αν διαμένει κάποιος.

Το FAST FITNESS STUDIO είναι ο μοναδικός εξειδικευμένος χώρος προπόνησης με ηλεκτρομυοδιέγερση στην Κύπρο, που δίνει τη δυνατότητα στους ασκούμενους , να γυμναστούν με ενσύρματη ή την εξελιγμένη ασύρματη τεχνολογία.

Το FAST FITNESS STUDIO, έχοντας στη διάθεσή του το εξελιγμένο σύστημα προπόνησης ασύρματης τεχνολογίας MyoFX Wireless Ems System σε συνδυασμό με το MaxForce και τα 3 υφιστάμενα μηχανήματα EMS (Miha Bodytec), μεγάλωσε την προπονητική του δυναμική στα 4 μηχανήματα ηλεκτρομυοδιέγερσης, βελτιώνοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες του.

Έτσι οι ασκούμενοί μας μπορούν να βρουν διαθεσιμότητα για να κάνουν την προπόνησή τους, οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν κατά τη, διάρκεια των 13 ωρών ημερήσιας λειτουργίας μας, αφού στα 20 λεπτά προπόνησης μπορούν να ασκηθούν 4 άτομα ταυτόχρονα.

Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των ασκούμενων μας διαθέτουμε 4 αποδυτήρια, που είναι ευρύχωρα και πολυτελή, με όλες τις υποδομές εκείνες που χρειάζονται, έτσι ώστε να αισθάνεται κάποιος σα να βρίσκεται σπίτι του.

Με το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας μας όλη την εβδομάδα (Δευτέρα - Παρασκευή: 8.00 π.μ. - 21.00 μ.μ. Σάββατο: 9.00 π.μ. - 17.00 μ.μ.) η ημερήσια δυναμική προπονήσεων από 78, αυξάνεται σε 104.

Μ' αυτόν τον τρόπο προσαρμόζετε τα ραντεβού σας εύκολα και άνετα.

Τέλος αξίζει να αναφερθούμε ότι εκτός της επένδυσής μας σε πρωτοποριακά μηχανήματα ηλεκτρομυοδιέγερσης, κτηριολογική - υλικοτεχνική υποδομή, για την άνετη παραμονή των ασκούμενων μας στο χώρο, «επενδύουμε» πρωτίστως στους επαγγελματίες των επιστημονικών μας συνεργατών.

Όλοι οι συνεργάτες του FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING, που δραστηριοποιείται στην προπόνηση με ηλετρομυοδιέγερση από το Μάρτη του 2015, είναι πτυχιούχοι του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού ή ισότιμης αναγνωρισμένης σχολής, με προηγούμενη εμπειρία στην προσωπική προπόνηση και έχουν κάνει το EMS Training τρόπο ζωής.

Το υπάρχον επιστημονικό προσωπικό ανέρχεται στους 3 γυμναστές-προπονητές. Επιστημονικός υπεύθυνος της επιστημονικής ομάδας του FAST FITNESS STUDIO είναι ο Παναγιώτης Μιχαήλ.

Στα πλαίσια της επικοινωνίας μας με το ευρύ κοινό, ώστε να κάνουμε ακόμη πιο γνωστή στην Κύπρο αυτή την εναλλακτική μέθοδο προπόνησης, συνεργαστήκαμε με γνωστά περιοδικά όπως: Down Town, Omikron και άλλα δημοσιογραφικά έντυπα όπως η εφημερίδα "Η Σημερινή της Κυριακής" ή το δημοσιογραφικό portal "SIGMALIVE", καθώς επίσης ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση από την πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ1 "Καλή σας μέρα", για τηλεοπτική παρουσίαση

Επόμενος στόχος μας, αφού η ζήτηση για τις υπηρεσίες μας είναι τεράστια, η επέκτασή μας σε περισσότερα σημεία στην Λευκωσίας αρχικά και μεταγενέστερα σε άλλες πόλεις της Κύπρου, μέσω των FAST FITNESS POINTS, ένα νέο σχέδιο ανάπτυξης που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Αποστολή μας είναι να είμαστε συνεχώς ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στο παγκόσμιο χάρτη της ηλεκτρομυοδιέγερσης και να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, έχοντας πάντα ως γνώμονα τις ανάγκες των ασκουμένων μας.

Κλείστε την πρώτη προπόνησή σας
δωρεάν
BOOK NOW
Created by gravity.gr