05.6.2019

Το πρώτο και το μόνο Ems Studio στην Κύπρο, που καθημερινά απολυμαίνει τον εξοπλισμό του...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, πόσο ασφαλής είναι για την υγεία σας το Ems Studio που έχετε επιλέξει να προπονείστε με τη μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης, από υγειονομικής άποψης;

Διαθέτει τα απαραίτητα αποδυτήρια σε σχέση με τους ασκούμενους που εξυπηρετεί και η νομοθεσία καθορίζει;

Τηρεί τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας στους χώρους του στούντιο;

Απολυμαίνονται - καθαρίζονται αρκετά συχνά τα γιλέκα και ο υπόλοιπος εξοπλισμός (ηλεκτρόδια), ώστε η υγρασία που δημιουργείται από τη συνεχόμενη χρήση τους, να μη γίνεται εστία μικροβίων;


Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που έρχεται να αντιμετωπίσει, μια σοβαρή - νόμιμη επιχείρηση - που παρέχει προσωπική προπόνηση ηλεκτρομυοδιέγερσης, είναι αυτό της καθαριότητας - απολύμανσης των γιλέκων και ηλεκτρόδιων, που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της προπόνησης, σε σχέση με τον όγκο των ασκουμένων που εξυπηρετεί καθημερινά.


Συνήθως τα στούντιο ems διαθέτουν 1 μηχάνημα ηλεκτρομυοδιέγερσης και ένα νούμερο κάθε μεγέθους γιλέκα XS, S, M, L, XL.

Εάν υποθέσουμε ότι λειτουργούν 12 ώρες ημερησίως, τα ραντεβού που μπορούν να διεκπεραιώσουν στο 100% της δυναμικής τους είναι 48 ραντεβού την ημέρα.

Η μεγαλύτερη χρήση είναι στα νούμερα των γιλέκων, βάση σωματότυπων είναι τα: XS, S και M.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι τα γιλέκα και τα ηλεκτρόδια πρέπει να βραχούν με νερό, αυτό σημαίνει ότι δεν προλαβαίνουν να στεγνώσουν και για 12 ώρες είναι συνεχώς με υγρασία.

Αυτό έχει σα συνέπεια, την έντονη οσμή υγρασίας-μούχλας και το πιο σημαντικό να δημιουργηθεί το κατάλληλο περιβάλλον για την δημιουργία εστίας μικροβίων-βακτηρίων.

Όταν έρθει η σειρά σας για να φορέσετε ένα γιλέκο, προκειμένου να κάνετε την προπόνησή σας, πριν μπορεί να το έχουν φορέσει και 20 ασκούμενοι.

Πολλές φορές αυτή η μυρωδιά της υγρασίας - μούχλας σε συνδυασμό με τον ιδρώτα των ασκούμενων, ειδικά το καλοκαίρι, διαχέεται στην ατμόσφαιρα του χώρου και είναι πολύ ενοχλητική και έντονη.

Δεν είναι μόνο καθήκον των studios ems, να εγγυώνται την ασφάλεια και την υγιεινή των χώρων και της ατμόσφαιρας προπόνησης - αποδυτήριων, αλλά μια αναμφισβήτητη ηθική υποχρέωση, προς τους πελάτες - ασκούμενους τους.

Η εταιρεία μας Fast Fitness Studio – FF LTD, έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα της ασφαλούς και υγιεινής εκγύμνασης των πελατών-ασκουμένων μας από την αρχή της λειτουργίας μας, έχουμε προβεί σε όλα τα αναγκαία εκείνα μέτρα, προκειμένου να τη διασφαλίσουμε.

Έχουμε στη διάθεση μας μεγάλο αριθμό ηλεκτρόδιων και συνολικά 25 γιλέκα, από 3 τεμάχια για κάθε νούμερο.

Έτσι δε χρησιμοποιούνται συνεχόμενα όλα και προλαβαίνουν να στεγνώσουν, αφού βρίσκονται κοντά σε παράθυρο, το οποίο είναι συνεχώς ανοιχτό και ανανεώνεται έτσι ο αέρας της ατμόσφαιρας.

Μια φορά την εβδομάδα πλένεται στο πλυντήριο όλος ο εξοπλισμός γιλέκα και ηλεκτρόδια προκειμένου να καθαριστούν, με την απομάκρυνση οσμών ή εστιών μικροβίων.

Το Fast Fitness Studio, είναι ο μόνος χώρος προπόνησης με ηλεκτρομυοδιέγερσης στην Κύπρο, που έχει εξασφαλίσει το υγειονομικό Πιστοποιητικό για τις εγκαταστάσεις του, από την Υγειονοµική Υπηρεσία του δήμου Λευκωσίας.


Στα πλαίσια της ευαισθητοποίησής μας σε σχέση με την υγιεινή των χώρων – εξοπλισμού μας και την συνεχόμενη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, με μεγάλη μας χαρά, σας ανακοινώνουμε την συνεργασία με ιταλική εταιρεία, που ειδικεύεται σε θέματα καθαρισμού - απολύμανσης και αρωματικών χώρων.

Έτσι προχωρήσαμε ένα βήμα παραπέρα, επενδύοντας στην αγορά ειδικού μηχανήματος που βρίσκεται ήδη στο studio μας από τις 4/06/2019, που έχει σαν στόχο την φυσική - πλήρη, απολύμανση - αποστείρωση - καθαριότητα, του εξοπλισμού μας, αλλά και των προπονητικών χώρων, των αποδυτηρίων, διατηρώντας την ατμόσφαιρα απολύτως υγιεινή - ασφαλή, απαλλαγμένη από κάθε είδους μικρόβια - βακτηρια, σε καθημερινή βάση πλέον.


Το ειδικό αυτό μηχάνημα επιτυχαίνει όλα τα παραπάνω με την χρήση του όζοντος.

Χρησιμοποιώντας το όζον, ένα ασφαλές σύστημα χωρίς παρενέργειες, είναι δυνατόν να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η υγιεινή τόσο των επισκεπτών – πελατών –ασκουμένων όσο και του προσωπικού.

Το σύμβολο του όζοντος είναι το Ο3, επειδή αποτελείται από τρία άτομα οξυγόνου. Το όζον χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση επιβλαβών οργανισμών.

Είναι μια ουσία, η οποία αξιολογείται σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τη βιοκτόνο δράση της ως απολυμαντικό ατμόσφαιρας, επιφανειών, πόσιμου νερού και χώρων αποθήκευσης τροφίμων.

Το όζον είναι ένα άχρωμο αέριο με έντονη οσμή, όπως και η χαρακτηριστική οσμή που παραμένει στον αέρα μετά από μια καταιγίδα.

Στη στρατόσφαιρα εκτελεί μια λειτουργία που είναι ιδιαίτερα επωφελής για τη ζωή, παρέχοντας προστασία κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας του ήλιου, η οποία είναι επιβλαβής για τα ζωντανά κύτταρα.

Το όζον επιδρά και καταστρέφει τα βακτήρια προκαλώντας σε αυτά κυτταρική λύση.

Η διαδικασία καταστροφής των βακτηριδίων επιτυγχάνετε με ρήξη της κυτταρικής μεμβράνης του μικροοργανισμού και διάχυση του κυτοπλάσματος του. 

Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι καθίσταται αδύνατη η ενεργοποίηση του βακτηρίου ξανά.

Ο οζονιστής τοποθετείτε στον χώρο ή στο εξαερισμό (ανάλογα με την περίσταση) και μπαίνοντας σε λειτουργία μετατρέπει το οξυγόνο (Ο2) της ατμόσφαιρας σε δραστικό όζον (Ο3).

Το όζον απολυμαίνει - αποστειρώνει με φυσικό τρόπο, χωρίς χημικά, πλήρως την ατμόσφαιρα, τις επιφάνειες και καταστρέφει:


 • Μικρόβια
 • Βακτηρίδια
 • Ιούς
 • Σταφυλόκοκκους στον αέρα
 • Κολοβακτηρίδια στον αέρα
 • Σπόρους Βακτηριδίων
 • Έντομα
 • Ακάρεα
 • Επίφυτα
 • Βακτηρίδια κάντιντα
 • Παρασιτικά πρωτόζωα
 • Μυκητές (μούχλα)
 • Οσμές από τσιγάρο
 • Μυρωδιές από κουζίνες
 • Δυσοσμίες από τουαλέτες
 • Δυσάρεστες οσμές της ατμόσφαιρας
 • Δυσάρεστες οσμές των ρούχων (άρα γιλέκα και ηλεκτρόδια) που βρίσκονται στο χώρο

Η διαδικασία είναι απόλυτη ασφαλές και η διάρκεια απολύμανσης με όζον κυμαίνετε ανάλογα με το μέγεθος και το πρόβλημα του χώρου, αφήνοντας στο τέλος απόλυτη φρεσκάδα καθαρού οξυγόνου.

Το Bio3gen Professional (οζονιστής), της ιταλικής εταιρείας, χρησιμοποιείται εκτός χώρων όπου υπάρχει μεγάλη προσέλευση κοινού και σε ιατρικά περιβάλλοντα όπως ιατρεία, νοσοκομεία, χειρουργεία, εντατικές.

Είναι το μόνο εγκεκριμένο από το Τμήμα Βιομυοκτονίας, του Υπουργείου Γεωργίας Κύπρου.

Το Fast Fitness Studio είναι το πρώτο και το μόνο ems studio, αυτή τη στιγμή στην Κύπρο, που χρησιμοποιεί ένα επιστημονικό σύστημα απολύμανσης - αποστείρωσης - καθαριότητας, του εξοπλισμού του καθώς και της ατμόσφαιρας των χώρων, διασφαλίζοντας έτσι την υγεία των πελατών - ασκουμένων, σε ημερήσια βάση.


Πάρτε λοιπόν την παρέα σας, τον καλύτερο φίλο ή φίλο σας, τον / την σύντροφό σας και ελάτε στο Fast Fitness Studio, για να δοκιμάσετε μια δωρεάν προπόνηση μαζί με μια ολοκληρωμένη σωματομέτρηση , απολαμβάνοντας τον φρέσκο - καθαρό αέρα, ενός υγιεινούς και ασφαλούς περιβάλλοντος.
Για να κάνετε κράτηση καλέστε μας στο 22666690 ή κλείστε μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας.
Κλείστε την πρώτη προπόνησή σας
δωρεάν
BOOK NOW
Created by gravity.gr