20.6.2019

Το μόνο και το πρώτο EMS Studio στην Κύπρο με άδεια λειτουργίας γυμναστηρίου, πιστοποιημένο από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι, η εταιρεία Fast Fitness Studio FF LTD έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των πελατών ασκουμένων της αλλά και τη νομιμότητα της επιχείρησης, σύμφωνα με το τι ορίζει η Κυπριακή Νομοθεσία, με τον "περί Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Νόμοι 1969 και 1993 και οι Περί Ιδιωτικών Σχολών Γυμναστικής Κανονισμοί του 1995", εξασφάλισε την άδεια λειτουργίας – πιστοποίηση από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (Αρ. Πιστοποιητικού: 056/2019 - Αρ. Μητρώου: 192).

Για να θεωρείται νόμιμος ένας χώρος άθλησης - γυμναστηρίου - studio personal training, από την στιγμή που διαφημίζει και παρέχει υπηρεσίες γυμναστικής - προπόνησης - εκγύμνασης με όποια μορφή, πρέπει να έχει άδεια λειτουργίας από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού είναι η μόνη αρμόδια αρχή, σε συνεργασία με τους εκάστοτε δήμους, για την πιστοποίηση λειτουργίας χώρων άθλησης, σε επίπεδο κτηριολογικών προϋποθέσεων, καθώς και στον καθορισμό κριτηρίων του επιστημονικού προσωπικού, για την έκδοση της σχετικής άδειας χρήσης λειτουργίας, ως γυμναστήριο ή χώρο άθλησης γενικότερα.


Οι ενδιαφερόμενοι για να εξασφαλίσουν άδεια λειτουργίας Ιδιωτικής Σχολής Γυμναστικής, θα πρέπει εκτός την αίτηση προς τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, να καταθέσουν παράλληλα τα σχετικά έγγραφα (πιστοποιήσεις - άδειες) από:


  • την πολεοδομική αρχή,
  • αντίγραφο άδειας οικοδομής για τη συγκεκριμένη χρήση από το δήμο της περιοχής,
  • τα αρχιτεκτονικά σχέδια,
  • επιστολή ελέγχου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας,
  • επιστολή ελέγχου της Ηλεκτροµηχανολογικής Υπηρεσίας,
  • Υγειονομικό Πιστοποιητικό
  • και τέλος κατάλογο Προσοντούχου Προσωπικού µε βάσει τις πρόνοιες των Κανονισµών των Ιδιωτικών Σχολών Γυµναστικής. .

Σύμφωνα με τη Νομοθεσία κανένας δεν μπορεί να λειτουργεί χώρο/σχολή εκγύμνασης, γυμναστήριο, studio personal training, χωρίς την άδεια λειτουργίας πιστοποιημένη από τον ΚΟΑ.


Το Fast Fitness Studio εκτός από το πρώτο εξειδικευμένο στούντιο EMS στη Λευκωσία που λειτούργησε τον Μάρτιο του 2015, είναι το πρώτο αλλά και το μόνο μέχρι στιγμής, σε ολόκληρη την Κύπρο που λειτουργεί νομότυπα, έχοντας την σχετική άδεια λειτουργίας από τον ΚΟΑ, διασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή προπόνηση και την υγεία των ασκουμένων.

Το Fast Fitness Studio έχει άλλη μια πρωτιά αφού είναι το μόνο ems studio, αυτή τη στιγμή στην Κύπρο, που χρησιμοποιεί ένα επιστημονικό σύστημα απολύμανσης - αποστείρωσης - καθαριότητας, του εξοπλισμού του καθώς και της ατμόσφαιρας των χώρων, διασφαλίζοντας έτσι την υγεία των πελατών – ασκουμένων, σε ημερήσια βάση.


Τα Ems Studios, ειδικά τον τελευταίο χρόνο, ανοίγουν με ταχύτατους ρυθμούς το ένα μετά το άλλο στη Λευκωσία και γενικότερα σε όλη την Κύπρο.

Σήμερα στη Λευκωσία υπάρχουν 14 EMS studios διαφορετικής ιδιοκτησίας και σε ολόκληρη την Κύπρο αριθμούνται περίπου 30 τέτοιοι μικροί χώροι, που παρέχουν υπηρεσίες εκγύμνασης με ηλεκτρομυοδιέγερση.

Η επιλογή που θα κάνετε, λοιπόν, πρέπει να έχει ως γνώμονα το κατά πόσο υπάρχουν οι νόμιμες πρόνοιες - άδειες λειτουργίας προκειμένου να διασφαλιστούν η υγεία και η ασφάλειά σας...


Πάρτε λοιπόν την παρέα σας, τον καλύτερο φίλο ή φίλη σας, τον / την σύντροφό σας και ελάτε στο Fast Fitness Studio, για να δοκιμάσετε μια δωρεάν προπόνηση μαζί με μια ολοκληρωμένη σωματομέτρηση, απολαμβάνοντας μια ασφαλή και υγεινή προπόνηση.

Για να κάνετε κράτηση καλέστε μας στο 22666690 ή κλείστε μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας.

Κλείστε την πρώτη προπόνησή σας
δωρεάν
BOOK NOW
Created by gravity.gr