Προγράμματα για βελτίωση της αθλητικής απόδοσης

Εάν θέλετε μια δυνατή, αθλητική σωματική διάπλαση τότε χρειάζεστε ένα προπονητικό πρόγραμμα που να αντικατοπτρίζει τους στόχους σας.

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση ότι χρειάζεστε πολύ χρόνο στα γυμναστήρια για να πετύχετε τους στόχους σας, χάρη στην αποτελεσματικότητα της προπόνησης με ηλεκτρομυοδιέγερσης, μπορείτε να ασκείστε πιο έξυπνα για ταχύτερα αποτελέσματα, και δεν χρειάζεται να ξοδεύετε ώρες και επιπλέον ενέργεια.

Η δύναμη, η ταχύτητα, η αντοχή παίζουν τεράστιο ρόλο στη γενική φυσική κατάσταση και η γενική φυσική προετοιμασία μπορεί να επιτευχθεί πολύ πιο αποτελεσματικά με το EMS.

Η προπόνηση με EMS, μπορεί να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά σε ένα υφιστάμενο καθεστώς προπόνησης ή ως εναλλακτική λύση.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα ενισχύσετε σημαντικά τις επιδόσεις σας λόγω της αυξημένης ενεργοποίησης των μυϊκών ινών .

Όπου η ταχύτητα και η δύναμη είναι ο απώτερος στόχος, αυτή η μέθοδος διεγείρει γρήγορα τις μυϊκές ίνες με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, χωρίς να διακινδυνεύει τον τραυματισμό των αρθρώσεων.

Η σωματική άσκηση με την προπόνηση EMS, όλου του σώματος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει στη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης σε όλα τα είδη του αθλητισμού, είτε πρόκειται για αντοχή, ευελιξία, ταχύτητα είτε για αντοχή.

Η πλειοψηφία των αθλητών αναφέρει πολλαπλά οφέλη από την άσκηση συγκεκριμένων μοτίβων κίνησης κατά τη διάρκεια της διέγερσης του EMS και, επειδή είναι ένα σύνολο σωματικής προπόνησης, το σύνολο της κίνησης μπορεί να ενσωματωθεί σε μία συνεδρία.

Ορισμένοι αθλητές δεν χρειάζονται πλέον πρόσθετη εκπαίδευση δύναμης / ταχύτητας.

Δείτε τις παρακάτω στατιστικές έρευνας για περισσότερες πληροφορίες:


  • Με την ηλεκτρομυοδιέγερση όλου του σώματος είναι η μόνη μορφή προπόνησης, που αυξάνει τη μέγιστη απόδοση ταχύτητας.
  • Η αύξηση της ικανότητας απόδοσης παρατηρήθηκε από το 84% των συμμετεχόντων.
  • Η μέγιστη δύναμη αυξήθηκε κατά 17% μετά από τέσσερις προπονήσεις.
  • Το 71% των συμμετεχόντων παρουσίασε σημαντική βελτίωση στην αντοχή.
  • Οι τιμές της αντοχής αυξήθηκαν κατά 108% σε μόλις 12 συνεδρίες. Μετά από μόλις τέσσερις εβδομάδες εκπαίδευσης, η μέγιστη απόδοση αυξήθηκε κατά 30%.
  • Η ταχύτητα της μυικής συστολής αυξήθηκε κατά μέσο όρο κατά 22%. Ακόμη και η εκρηκτική δύναμη αυξήθηκε κατά 74%.
  • Ολόκληρο το σώμα με την προπόνηση EMS είναι έως και 40% πιο βελτιωμένο σε σύγκριση με την παραδοσιακή προπόνηση δύναμης χρησιμοποιώντας βάρη.

Πηγές

* Miha-BodyTec.com
** Πηγή: Μελέτες στο Πανεπιστήμιο του Bayreuth (Boeckh-Behrens και συνεργάτες 2002-2006) και στο Γερμανικό Αθλητικό Πανεπιστήμιο της Κολωνίας (Kleinöder / Kreuzer / Speicher 2006-2008)


Στο FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING έχοντας εμπειρία 20.000 προπονήσεων σε ασκούμενους, με τη μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης από το 2015, πιστεύουμε ότι αξιοποιούμε στο έπακρο κάθε προπόνηση και προσφέρουμε διαφορετικές επιλογές, προσαρμοσμένες απόλυτα με τις μοναδικές σας ανάγκες.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, παρέχουμε προπόνηση σε ομάδες EMS, προσωπική προπόνηση EMS και υπηρεσία προσωπικής προπόνησης EMS στον δικό σας χώρο.

Όλα υπό την καθοδήγηση ενός επαγγελματία γυμναστή, πτυχιούχου ΤΕΦΑΑ και εμπειρία στο Personal Training, που ξέρει να σας δίνει κίνητρα καθώς εργάζεστε για την επίτευξη των στόχων σας.

Το Fast Fitness Studio εκτός από το πρώτο εξειδικευμένο στούντιο EMS στη Λευκωσία που λειτούργησε τον Μάρτιο του 2015, είναι το πρώτο αλλά και το μόνο μέχρι στιγμής, σε ολόκληρη την Κύπρο που λειτουργεί νομότυπα, έχοντας την σχετική άδεια λειτουργίας από τον ΚΟΑ, διασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή προπόνηση και την υγεία των ασκουμένων.


Για να κάνετε κράτηση καλέστε μας στο 22666690 ή κλείστε μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας την πρώτη σας δωρεάν προπόνηση.

Κλείστε την πρώτη προπόνησή σας
δωρεάν
BOOK NOW
Created by gravity.gr