Προγράμματα για όσους δεν έχουν χρόνο

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι αυξανόμενες υποχρεώσεις στερεί από τους ανθρώπους πολύτιμο χρόνο για να μπορέσουν να γυμναστούν.

Εκεί βασίζεται και η παγκόσμια επιτυχία της προπόνησης με ηλεκτρομυοδιέγερσης, αφού κάποιος δε χρειάζεται να αφιερώσει παραπάνω από 20 λεπτά την εβδομάδα.

Το EMS είναι ένας απίστευτα αποτελεσματικός τρόπος για να αποκτήσετε αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα εντείνοντας τις φυσικές συσπάσεις των μυών.

Μόνο μία φορά την εβδομάδα προπόνησης EMS, διάρκειας 20 λεπτών είναι το μόνο που χρειάζεστε για να αποκομίσετε τα οφέλη ως μέρος ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Οι προπονητές μας θα συνεργαστούν μαζί σας στο FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING  ή ακόμα και στο δικό σας χώρο, εξοικονομώντας σας περισσότερο χρόνο.

Είναι τόσο αποτελεσματικό, που δε χρειάζεται να δεσμευθείτε παρά μόνο 20 λεπτά την εβδομάδα για να κάνετε μεγάλη διαφορά.

Δείτε τις παρακάτω στατιστικές έρευνας:


  • Το 87% των συμμετεχόντων ανέφερε καλύτερα αποτελέσματα διαμόρφωσης σώματος, σε σύγκριση με τις συμβατικές μεθόδους προπόνησης.
  • Το 89% αισθάνθηκε σημαντικά πιο δυνατό και πιο γραμμωμένο.
  • Το σωματικό λίπος μειώθηκε έως και 4% μέσα σε έξι εβδομάδες από την έναρξη της προπόνησης με EMS.
  • Οι γυναίκες έχασαν κατά μέσο όρο 1,5 cm στη μέση και τους γοφούς.
  • Οι άντρες μείωσαν το μέγεθος της μέσης τους κατά μέσο όρο 2,3 cm μετά από έξι εβδομάδες, δημιουργώντας ταυτόχρονα μυς στα πόδια, τα άνω χέρια και το στήθος.
  • Οι υπέρβαροι πελάτες έχασαν κατά μέσο όρο 3,5 κιλά και 9% λίπος σώματος, καθώς και 6,5 εκατοστά από τη μέση τους και 2 εκατοστά από τα άνω χέρια τους, μετά από μόλις 13 εβδομάδες κατάρτισης.
  • Το λίπος γύρω από το στομάχι μειώθηκε κατά 6,8%.
  • Οι επαγγελματίες αθλητές ανέφεραν αύξηση κατά 4% της συνολικής μυϊκής ανάπτυξης σε σύγκριση με τις συμβατικές μεθόδους κατάρτισης.
  • Το EMS ολόκληρου του σώματος αύξησε τη μέγιστη απόδοση των αθλητών κατά έως και 30% και η αύξηση της ταχύτητας καταγράφηκε έως και τρεις εβδομάδες μετά την τελευταία προπόνηση.
  • Η ταχύτητα των μυϊκών συσπάσεων αυξήθηκε κατά μέσο όρο 22% μετά από οκτώ προπονήσεις, η μέγιστη απόδοση των κοιλιακών μυών αυξήθηκε κατά περίπου 67% και η εκρηκτική δύναμη των μυών βελτιώθηκε έως και 74%.

Πηγή: Vatter 2010 και ανασκόπηση από τον Kleinöder, Filipovic (2011)


Στο FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING έχοντας εμπειρία 20.000 προπονήσεων σε ασκούμενους, με τη μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης από το 2015, πιστεύουμε ότι αξιοποιούμε στο έπακρο κάθε προπόνηση και προσφέρουμε διαφορετικές επιλογές, προσαρμοσμένες απόλυτα με τις μοναδικές σας ανάγκες.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, παρέχουμε προπόνηση σε ομάδες EMS, προσωπική προπόνηση EMS και υπηρεσία προσωπικής προπόνησης EMS στον δικό σας χώρο.

Όλα υπό την καθοδήγηση ενός επαγγελματία γυμναστή, πτυχιούχου ΤΕΦΑΑ και εμπειρία στο Personal Training, που ξέρει να σας δίνει κίνητρα καθώς εργάζεστε για την επίτευξη των στόχων σας.

Το Fast Fitness Studio εκτός από το πρώτο εξειδικευμένο στούντιο EMS στη Λευκωσία που λειτούργησε τον Μάρτιο του 2015, είναι το πρώτο αλλά και το μόνο μέχρι στιγμής, σε ολόκληρη την Κύπρο που λειτουργεί νομότυπα, έχοντας την σχετική άδεια λειτουργίας από τον ΚΟΑ, διασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή προπόνηση και την υγεία των ασκουμένων.


Για να κάνετε κράτηση καλέστε μας στο 22666690 ή κλείστε μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας την πρώτη σας δωρεάν προπόνηση.

Κλείστε την πρώτη προπόνησή σας
δωρεάν
BOOK NOW
Created by gravity.gr