Προγράμματα για όσους βαριούνται εύκολα

Δύο από τις κύριες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι όταν επιθυμούν να ξεκινήσουν γυμναστική, είναι η δυσκολία να βρουν ένα είδος άσκησης που να απολαμβάνουν και να μην δουν αρκετά γρήγορα τα αποτελέσματα.

Η προπόνηση του EMS αντιμετωπίζει ταυτόχρονα και τα δύο αυτά προβλήματα.

Το προπονητικό πρόγραμμα μπορεί να προσαρμοστεί και να συμπληρωθεί ώστε να ταιριάζει με τις προτιμήσεις σας και τις αντιπαθειές σας, ενώ η συσκευή ηλεκτρικής διέγερσης μυών ενεργοποιεί περισσότερο από το 90% των μυϊκών ινών σας ταυτόχρονα, κατά τη διάρκεια κάθε συστολής.

Επιπλέον, επειδή είναι τόσο αποτελεσματικό, χρειάζεται να δεσμευθείτε μόνο 20 λεπτά την εβδομάδα για να κάνετε τη μεγάλη διαφορά.

Θα αισθανθείτε το όφελος μετά από κάθε προπόνηση και τα ακόλουθα αποτελέσματα έχουν αναφερθεί μετά από μια περίοδο 12 εβδομάδων:


  • 9% απώλεια σωματικού λίπους
  • 4kg απώλεια βάρους
  • 30% αύξηση της αντοχής
  • Το 89% των συμμετεχόντων αισθάνθηκε ουσιαστικά πιο δυνατό με πιο καλοσχηματισμένο-γραμμωμένο σώμα
  • Το 98% όλων των μυών συμμετέχει κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης

Στο FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING έχοντας την εμπειρία των 6.000 ωρών προπόνησης σε ασκούμενους, με τη μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης από το 2015, πιστεύουμε ότι αξιοποιούμε στο έπακρο κάθε προπόνηση και προσφέρουμε διαφορετικές επιλογές, προσαρμοσμένες απόλυτα με τις μοναδικές σας ανάγκες.


Ανάλογα με τις ανάγκες σας, παρέχουμε προπόνηση σε ομάδες EMS, προσωπική προπόνηση EMS και υπηρεσία προσωπικής προπόνησης EMS στον δικό σας χώρο. Όλα υπό την καθοδήγηση ενός επαγγελματία γυμναστή, πτυχιούχου ΤΕΦΑΑ και εμπειρία στο Personal Training, που ξέρει να σας δίνει κίνητρα καθώς εργάζεστε για την επίτευξη των στόχων σας.

Κλείστε την πρώτη προπόνησή σας
δωρεάν
BOOK NOW

Το εμπορικό σήμα FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING είναι καταχωρημένο στο Μητρώο Ευρωπαϊκών Εμπορικών Σημάτων υπ’ αριθμό ‎016967838

Created by gravity.gr