Προγράμματα για μετά την εγκυμοσύνη

Το να επανέρθει το σώμα στην προηγούμενη κατάσταση και η φυσική κατάσταση μετά την εγκυμοσύνη μπορεί να είναι ένα δύσκολο ταξίδι και το EMS είναι ένας από τους ταχύτερους τρόπους για να επιτύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε με τον ασφαλέστερο και αποτελεσματικότερο τρόπο.

Η επιστημονική ομάδα του FAST FITNESS STUDIO, θα σας καθοδηγήσει σε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα για να στοχεύσετε αυτές τις επίμονες περιοχές και να ενεργοποιήσετε τους μυς που μπορεί να είναι δύσκολο να επιτευχθεί με συμβατική προπόνηση.

Η προπόνηση του EMS προστατεύει τις αρθρώσεις σας και λειτουργεί όλο το σώμα σας με ασφάλεια, χωρίς την ανάγκη βαρών, η οποία είναι ιδανική για γυναίκες που επιστρέφουν στην άσκηση.

Προσφέρουμε επίσης διατροφικές συμβουλές για να συμπληρώσετε το σχέδιο προπόνησής σας για μια πιο ολιστική προσέγγιση.

Η  δύναμη των μυών της πυελικής περιοχής, είναι μια κοινή ανησυχία μετά την εγκυμοσύνη και η προπόνηση EMS έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει τον έλεγχο και καταπολεμά τα σχετικά προβλήματα, όπως η ακράτεια ούρων.

Ενώ τα αποτελέσματα της χρήσης του EMS ως τοπικής θεραπείας για την αντιμετώπιση της ακράτειας είναι μικτά, μελέτες που διεξήχθησαν στο Πανεπιστήμιο του Bayreuth έδειξαν ότι το EMS πλήρους σώματος πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα σε πάνω από το 75% των συμμετεχόντων.

Το κύριο όφελος φαίνεται να είναι η έμμεση ενίσχυση των μυών του πυελικού εδάφους μέσω της διέγερσης των προσαγωγών καθώς και των νεύρων που τροφοδοτούν τους μυς του πυελικού εδάφους, οι οποίοι διαπερνούν τις περιοχές με τα ηλεκτρόδια για την κοιλιά και τους γλουτούς.

Πάνω από το 90% της ομάδας που προπονήθηκε εντατικά έδειξε σημαντικές βελτιώσεις στα συμπτώματά τους.

Στατιστικά για τη μείωση των συμπτωμάτων της ακράτειας ούρων σε 49 συμμετέχοντες, πάνω από έξι εβδομάδες (δύο συνεδρίες εβδομαδιαίως):


  • 75,8% μείωση
  • 33,3% εντελώς
  • Το 50% σημαντική

Πηγή: Vatter 2010; Schäffer 2002


Στο FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING έχοντας εμπειρία 20.000 προπονήσεων σε ασκούμενους, με τη μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης από το 2015, πιστεύουμε ότι αξιοποιούμε στο έπακρο κάθε προπόνηση και προσφέρουμε διαφορετικές επιλογές, προσαρμοσμένες απόλυτα με τις μοναδικές σας ανάγκες.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, παρέχουμε προπόνηση σε ομάδες EMS, προσωπική προπόνηση EMS και υπηρεσία προσωπικής προπόνησης EMS στον δικό σας χώρο.

Όλα υπό την καθοδήγηση ενός επαγγελματία γυμναστή, πτυχιούχου ΤΕΦΑΑ και εμπειρία στο Personal Training, που ξέρει να σας δίνει κίνητρα καθώς εργάζεστε για την επίτευξη των στόχων σας.

Το Fast Fitness Studio εκτός από το πρώτο εξειδικευμένο στούντιο EMS στη Λευκωσία που λειτούργησε τον Μάρτιο του 2015, είναι το πρώτο αλλά και το μόνο μέχρι στιγμής, σε ολόκληρη την Κύπρο που λειτουργεί νομότυπα, έχοντας την σχετική άδεια λειτουργίας από τον ΚΟΑ, διασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή προπόνηση και την υγεία των ασκουμένων.


Για να κάνετε κράτηση καλέστε μας στο 22666690 ή κλείστε μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας την πρώτη σας δωρεάν προπόνηση.

Κλείστε την πρώτη προπόνησή σας
δωρεάν
BOOK NOW
Created by gravity.gr