Ειδικά προγράμματα για την αντιμετώπιση και μείωση της κυτταρίτιδας

MyoFX Wireless Ems

Η κυτταρίτιδα είναι από τα πιο δύσκολα αισθητικά προβλήματα και το 80% των γυναικών το αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Η βασική αιτία της δημιουργίας της κυτταρίτιδας είναι η διαταραχή του μεσοκυττάριων υγρών.

Κατά την άποψη πολλών επιστημόνων, που ασχολήθηκαν με το θέμα, όσο πιο φυσιολογική είναι η σύσταση των μεσοκυττάριων υγρών, τόσο ο συνδετικός ιστός διατηρείται πιο εύκαμπτος, ελαστικός και υγιής.

Όταν πλέον έχει διαταραχθεί η σύσταση της θεμελίου ουσίας, τότε αρχίζει και δυσκολεύεται η κίνηση του μεσοκυττάριου υγρού και κατά συνέπεια η πρόσληψη των θρεπτικών συστατικών από τα κύτταρα, και η απόρριψη των άχρηστων προϊόντων μεταβολικών.

Αυτά τα άχρηστα προϊόντα, τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να αποβάλλονται όσο συσσωρεύονται, τόσο πιο πολύ συσσωρεύουν την κίνηση των μεσοκυττάριων υγρών.

Έτσι δημιουργείται τοπική λεμφική και φλεβική στάση.

Το αποτέλεσμα είναι να δεσμεύονται από την θεμέλιο ουσία μεγάλα ποσά νερού και να σχηματίζονται έτσι σκληρές και οδυνηρές μάζες.


Ένας από τους τρόπους θεραπείας είναι μέσω της ηλεκτρομυοδιέγερσης, αφού επιτυγχάνεται η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λεμφικής οδού, με παράλληλη αύξηση του μεταβολισμού με συνέπεια την απομάκρυνση των τοξινών, διευκολύνοντας έτσι την κίνηση του μεσοκυττάριου υγρού.


Το FAST FITNESS STUDIO σας παρέχει για πρώτη φορά, το νέο πρωτοποριακό σύστημα MyoFX Wireless Ems System ( ασύρματη τεχνολογια), μέσω του ειδικού προγράμματος για την κυτταρίτιδα, ώστε σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή να πετύχετε τους στόχους σας.


Σε συνδυασμό και με το ειδικό πακέτο προπονήσεων θα έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Το EMS ενισχύει την κυκλοφορία μέσω όλων των συνδετικών ιστών που βοηθούν στη βελτίωση του τόνου του δέρματος, την απομάκρυνση των μεταβολικών παραπροϊόντων και των τοξινών στους λεμφαδένες.

Η συστηματική προπόνηση EMS με υψηλό επίπεδο έντασης, είναι πολύ σημαντική για την επίτευξη της μυϊκής σύσφιξης και τη μείωση του ποσοστού σωματικού λίπους.

Όταν οι μύες είναι καλά διαμορφωμένοι, σφίγγουν το δέρμα που βρίσκεται πάνω από το μυ, προσδίδοντάς του μια ομαλή και όμορφη εμφάνιση.

Με την προπόνηση του EMS, η ηλεκτρική διέγερση των μυών επιτρέπει στις μεγάλες μυϊκές ομάδες να προπονούνται ταυτόχρονα, με υψηλό επίπεδο έντασης.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα αποθέματα λίπους από τους γοφούς και τα απόβλητα-τοξίνες να μειώνονται αποτελεσματικά - με λίγα λόγια - καθιστώντας το EMS μια λαμπρή «άσκηση για την κυτταρίτιδα». (βλέπε Boeckh-Behrens / Vatter 2003).


Το εξελιγμένο σύστημα MyoFX Wireless Ems System, που σας παρέχουμε μόνο στο FAST FITNESS STUDIO, μπορεί να βοηθήσει σοβαρά στη μείωση της κυτταρίτιδας, μειώνοντας το σπογγώδες αποτέλεσμα της φλούδας πορτοκαλιού της κυτταρίτιδας, ενισχύοντας βαθιά τους μύες σας, αυξάνοντας τη μυϊκή μάζα, σφίγγοντας τον συνδετικό ιστό, βελτιώνοντας την κυκλοφορία και τον τόνο του δέρματος - επηρεάζοντας θετικά το μεταβολισμό, μειώνοντας παράλληλα και το λίπος.

Όταν ξεκινήσετε το πρόγραμμα άσκησής σας για να μειώσετε την κυτταρίτιδα στο FAST FITNESS STUDIO , θα συζητήσουμε τις απαιτήσεις σας και θα σας προτείνουμε το καλύτερο πρόγραμμα για εσάς.

Για καλύτερα αποτελέσματα στη μείωση της κυτταρίτιδας, τον τονισμό του σώματος και την απώλεια λίπους, συνιστούμε 10 έως 20 συνεδρίες EMS, 20 λεπτά την εβδομάδα, μια με δυο φορές. Το κόστος των ειδικών πακέτων για την κυτταρίτιδα είναι:

 

  • 10 συνεδρίες 170 ευρώ
  • 20 συνεδρίες 300 ευρώ

 

Καλέστε μας στο 22666690 και κλείστε τη δική σας δωρεάν συνεδρία ή εναλλακτικά κάντε κράτηση από την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας.


Στο FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING έχοντας εμπειρία 20.000 προπονήσεων σε ασκούμενους, με τη μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης από το 2015, πιστεύουμε ότι αξιοποιούμε στο έπακρο κάθε προπόνηση και προσφέρουμε διαφορετικές επιλογές, προσαρμοσμένες απόλυτα με τις μοναδικές σας ανάγκες.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, παρέχουμε προπόνηση σε ομάδες EMS, προσωπική προπόνηση EMS και υπηρεσία προσωπικής προπόνησης EMS στον δικό σας χώρο.

Όλα υπό την καθοδήγηση ενός επαγγελματία γυμναστή, πτυχιούχου ΤΕΦΑΑ και εμπειρία στο Personal Training, που ξέρει να σας δίνει κίνητρα καθώς εργάζεστε για την επίτευξη των στόχων σας.

Το Fast Fitness Studio εκτός από το πρώτο εξειδικευμένο στούντιο EMS στη Λευκωσία που λειτούργησε τον Μάρτιο του 2015, είναι το πρώτο αλλά και το μόνο μέχρι στιγμής, σε ολόκληρη την Κύπρο που λειτουργεί νομότυπα, έχοντας την σχετική άδεια λειτουργίας από τον ΚΟΑ, διασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή προπόνηση και την υγεία των ασκουμένων.

Κλείστε την πρώτη προπόνησή σας
δωρεάν
BOOK NOW
Created by gravity.gr