Προγράμματα απώλειας βάρους / λίπους και αύξηση μυών

Ο συνδυασμός της ηλεκτρικής διέγερσης των μυών με τις καλές διατροφικές συνήθειες είναι ένας πιο εύκολος τρόπος για να επιτύχετε το ιδανικό σχήμα σας και να διατηρήσετε έναν πιο υγιεινό, πιο ευτυχισμένο τρόπο ζωής.

Στο FAST FITNESS STUDIO, οι ασκούμενοι, εμπιστεύονται την εμπειρία μας των 6.000 ωρών στην προσωπική προπόνηση με ηλεκτρομυοδιέγερση από το 2015 και σε συνεργασία με ένα εξατομικευμένο πλάνο δράσης, παίρνουμε εντυπωσιακά  αποτελέσματα εκεί όπου άλλες μέθοδοι απώλειας βάρους απέτυχαν, μέσω της ηλεκτρικής διέγερσης των μυών και της εξατομικευμένης προπόνησης.

Το EMS σας επιτρέπει να στοχεύετε τις περισσότερες από τις κύριες μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα, με την επιλογή να εστιάζετε σε συγκεκριμένες περιοχές (συμπεριλαμβανομένων των βαθύτερων μυών που είναι πολύ δύσκολο να γυμναστούν με άλλη μέθοδο).

Μπορεί επίσης μέσω της προπόνησης με το EMS, να καταναλώσετε περισσότερες θερμίδες και να ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό σας πιο αποτελεσματικά από μια κανονική προπόνηση των 60 λεπτών, καθώς δημιουργείται μυς και καίτε το επιπλέον λίπος.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα θετικά οφέλη που μπορείτε να περιμένετε:


 • Καλύτερη διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου και ροής αίματος στο δέρμα.
 • Απώλεια βάρους, μείωση του λίπους και αύξηση της μακροπρόθεσμης ενεργειακής δαπάνης, με παράλληλη αύξηση του μυικού ιστού.
 • Στοχευμένη μείωση των αποθέσεων λίπους γύρω από τη μέση και τους γοφούς.
 • Πρόληψη και βελτίωση της κυτταρίτιδας.

Προσφέρουμε επίσης συμβουλές  διατροφής για την βελτίωση των διατροφικών συνηθειών, βοηθώντας σας να επιτύχετε τους στόχους σας γρηγορότερα, σε συνδυασμό με αποτελεσματικά εξατομικευμένα προγράμματα προπονήσης όλου του σώματος.

Οι επιστημονικοί μας συνεργάτες, έχοντας την γνώση και την εμπειρία είναι πάντα δίπλα σας σε κάθε βήμα της πορείας, του ταξιδιού σας για ένα υγιέστερο σώμα.

Είτε ο στόχος σας είναι να αποκτείστε μια μικρότερη μέση ή να αυξήσετε τους μύες σας ή να μειώσετε το επιπλέον λίπος ή να χάσετε βάρος, αρκετές μελέτες επιβεβαίωσαν τα αποτελέσματα των προπονήσεων Miha Bodytec σε όλο το σώμα:


 • Το 87% των συμμετεχόντων ανέφεραν ότι ήταν «ενθουσιασμένοι» με τα αποτελέσματά τους, αναφέροντας σαφώς ορατά φαινόμενα σχηματισμού σώματος και βελτιωμένη εικόνα του σώματος.
 • Το 89% αισθάνθηκε αυστηρότερο και ισχυρότερο σε όλο το πρόγραμμα κατάρτισης του ΕΝΣ.
 • Το σωματικό λίπος μειώθηκε έως και 4% μέσα σε έξι εβδομάδες από την έναρξη του προγράμματος.
 • Οι γυναίκες έχασαν κατά μέσο όρο 1,5 cm στη μέση και τους γοφούς.
 • Οι άνδρες μείωσαν το μέγεθος της μέσης τους έως 2,3 εκατοστά και κατά μέσο όρο 1-2 εκατοστά από τα πόδια, τους βραχίονες και το στήθος (ταυτόχρονα με τους μυς του χρόνου).
 • Οι πελάτες που ταξινομούνται ως παχύσαρκοι έχασαν κατά μέσο όρο 3,5 kg και 9% λίπος σώματος, 6,5 cm από τη μέση τους και 2 cm από την περιφέρεια του άνω βραχίονα τους, μετά από μόνο 13 εβδομάδες κατάρτισης.
 • Πελάτες ηλικίας 65 ετών και άνω έχασαν 6,8% λίπους γύρω από τη μέση τους και μείωσαν την περιφέρεια κατά 6 cm.

Πηγές

* Miha-BodyTec.com

** Μελέτες του Πανεπιστημίου του Bayreuth (Boeckh-Behrens / Vatter 2003 Boeckh-Behrens / Roll / Niewöhner 2003 Boeckh-Behrens / Sebelefsky / Griitzmacher 2002 Boeckh-Behrens / Stötzel / Benner 2003) Πανεπιστήμιο Friedrich Alexander του Erlangen-Νυρεμβέργη (Kemmler / Birlauf / von Stengel 2009), Προσωπικές μελέτες


Στο FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING έχοντας εμπειρία 20.000 προπονήσεων σε ασκούμενους, με τη μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης από το 2015, πιστεύουμε ότι αξιοποιούμε στο έπακρο κάθε προπόνηση και προσφέρουμε διαφορετικές επιλογές, προσαρμοσμένες απόλυτα με τις μοναδικές σας ανάγκες.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, παρέχουμε προπόνηση σε ομάδες EMS, προσωπική προπόνηση EMS και υπηρεσία προσωπικής προπόνησης EMS στον δικό σας χώρο.

Όλα υπό την καθοδήγηση ενός επαγγελματία γυμναστή, πτυχιούχου ΤΕΦΑΑ και εμπειρία στο Personal Training, που ξέρει να σας δίνει κίνητρα καθώς εργάζεστε για την επίτευξη των στόχων σας.

Το Fast Fitness Studio εκτός από το πρώτο εξειδικευμένο στούντιο EMS στη Λευκωσία που λειτούργησε τον Μάρτιο του 2015, είναι το πρώτο αλλά και το μόνο μέχρι στιγμής, σε ολόκληρη την Κύπρο που λειτουργεί νομότυπα, έχοντας την σχετική άδεια λειτουργίας από τον ΚΟΑ, διασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή προπόνηση και την υγεία των ασκουμένων.


Για να κάνετε κράτηση καλέστε μας στο 22666690 ή κλείστε μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας την πρώτη σας δωρεάν προπόνηση.

Κλείστε την πρώτη προπόνησή σας
δωρεάν
BOOK NOW
Created by gravity.gr