Προπόνηση με Miha Bodytec

Το Miha-Bodytec είναι ασφαλές και εύκολο στη χρήση. Στην πράξη δεν κάνουμε τίποτα παραπάνω απ’ το να φορέσουμε ένα γιλέκο με ηλεκτρόδια το οποίο καθώς έρχεται σε επαφή με το ανθρώπινο σώμα επιτρέπει σε όλες τις ομάδες μυών από την κορυφή ως τα νύχια να διεγείρονται ταυτόχρονα ή μεμονωμένα.

Τα γιλέκα άσκησης περιέχουν ηλεκτρόδια σε όλους τους μύες της πλάτης της μέσης, τους κοιλιακούς και το στήθος. Το σύστημα εκγύμνασης ολοκληρώνεται με την εφαρμογή και σύνδεση με το γιλέκο εκγύμνασης, των ηλεκτρόδιων για τα χέρια, τα ποδιά και τους γλουτούς. Φορώντας τέλος την ατομική φόρμα εκγύμνασης επιτυγχάνεται η καλύτερη εφαρμογή των προγραμμάτων και η βέλτιστη υγιεινή.

Στις μεγάλες μυϊκές ομάδες (πόδια, κοιλιά, γλουτοί, επάνω και κάτω μέρος της ράχης, στήθος, χέρια, ώμοι) τοποθετούνται συνολικά οκτώ ζευγάρια ηλεκτρόδια.

Μέσω ευχάριστων διεγέρσεων ενεργοποιούνται και ασκούνται όλοι οι μύες που βρίσκονται ανάμεσα στα ηλεκτρόδια αλλά και πιο βαθιά μέσα στο σώμα (π.χ. πυελικό έδαφος και βαθείς ραχιαίοι μύες).


Έτσι ασκείται κάθε επιμέρους μυς σε σημαντικά λιγότερο χρόνο και πολύ πιο έντονα και πιο συχνά από ότι με την παραδοσιακή άσκηση ή τις συμβατικές θεραπείες. Σε συνδυασμό με αερόβια προπόνηση, προάγουμε τη λειτουργικότητα της προπόνησης σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Ένα απαλό και ευχάριστο ερέθισμα ενεργοποιεί συγχρόνως το δέρμα και το μυϊκό σύστημα σε όλο το σώμα. Με τη βοήθεια ειδικών προγραμμάτων και εφαρμογών επιτυγχάνετε τον επιθυμητό στόχο σε συντομότερο χρόνο και με λιγότερο κόπο ενώ η εύκολη και λειτουργική εφαρμογή των ηλεκτροδίων δίνει ελευθερία για εκτέλεση αερόβιας δραστηριότητας.

Ο τρόπος λειτουργίας του Miha Bodytec είναι επαναστατικός: Οι αγωνιστές, οι ανταγωνιστές, καθώς και οι εν τω βάθει μύες διεγείρονται ταυτόχρονα μέσω των ηλεκτρικών παλμών.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να γυμνάσετε τόσο συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες όσο και ολόκληρο το σώμα κατάλληλα και αποτελεσματικά. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή και αισθητά σε ελάχιστο χρόνο.

Το Miha Bodytec είναι ικανό να διεγείρει όλες τις βασικές μυϊκές ομάδες του σώματός σας ταυτόχρονα και δεν επικεντρώνεται μόνο σε μια συγκεκριμένη μυϊκή ομάδα όπως τα συνηθισμένα μηχανήματα ΗΜΔ που διαφημίζονται στην τηλεόραση.

Η εκγύμναση EMS με το Miha Bodytec γίνεται συνήθως σε όρθια στάση, σε συνδυασμό με κάποιες χαμηλής επίδρασης κινήσεις.

Με το Miha Bodytec κάθε μυϊκή ομάδα μπορεί να διεγερθεί και να γυμναστεί ξεχωριστά ανάλογα με τους στόχους και τις ανάγκες σας.

Οι αγωνιστές και ανταγωνιστές μύες διεγείρονται πάντα ταυτόχρονα, γεγονός που σημαίνει ότι θα είστε σε θέση να ενεργοποιήσετε το 90% του μυϊκού κυκλώματος που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο ηλεκτρόδια, συμπεριλαμβανομένων των βαθύτερων μυϊκών στρωμάτων.

Το Miha Bodytec λειτουργεί σε διαφορετικές συχνότητες, ανάλογα με το είδος της προπόνησης και την κάθε μυϊκή ομάδα καθώς ο μυϊκός ιστός διαφέρει ανάλογα με τη θέση που έχει στο ανθρώπινο σώμα.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης το μηχάνημα μας αφήνει 3-4 δευτερόλεπτα χαλάρωσης ανάμεσα σε κάθε 3-4 δευτερόλεπτα διέγερσης.

Έρευνες έχουν δείξει ότι εάν δεν υπάρχει το λιγότερο 1 δευτερόλεπτο χαλάρωσης ανάμεσα στις διεγέρσεις, τα μυϊκά κύτταρα μπορούν να οδηγηθούν στην πλήρη εξάντληση, σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα (μέσα σε 1-2 λεπτά) γεγονός που μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον ιστό των μυών.


Το Miha-Bodytec αποτελεί το απόλυτο “σύστημα εξάσκησης” με ευρεία γκάμα εφαρμογών και επίτευξης προσωπικών στόχων. Ενσωματώνει την πλέον καινοτόμο τεχνολογία και συνδυάζει άνεση, ευχάριστη άσκηση, και βέλτιστα αποτελέσματα.

Το κλασικό σχέδιο και ο ελάχιστος χρόνος εφαρμογής διαμορφώνουν μια τέλεια σχέση, που επιτρέπει την εφαρμογή σε πολλές διαφορετικές περιοχές. Με επαναστατικό και απλό τρόπο λειτουργίας, το Miha-Bodytec αποτελεί τον απόλυτο συνεργάτη του κάθε επαγγελματία.

Το σύνολο των μυϊκών ινών του σώματος ενεργοποιείται ταυτοχρόνως, γεγονός που επιτρέπει την στόχευση συγκεκριμένων μυϊκών ομάδων και την εκγύμναση ολόκληρου του σώματος, ήπια και αποτελεσματικά. Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα είναι γρήγορα ορατά και ανιχνεύσιμα, ενώ η προπόνηση διαρκεί μόλις 20 λεπτά.

Κλείστε την πρώτη προπόνησή σας
δωρεάν
BOOK NOW

Το εμπορικό σήμα FAST FITNESS STUDIO 20 MINUTES EMS TRAINING είναι καταχωρημένο στο Μητρώο Ευρωπαϊκών Εμπορικών Σημάτων υπ’ αριθμό ‎016967838

Created by gravity.gr