MyoFX Wireless Ems System / MaxForce

Η εταιρεία MyoFX με έδρα τη Μαδρίτη, κατατάχθηκε από τους Financial Times "FT 1000", στις ταχύτερες αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης για το 2017, καταλαμβάνοντας τη θέση 185 του καταλόγου με τις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη και τη θέση 2 των εταιρειών που ανήκουν την κατηγορία "Υγεία σε όλη την Ευρώπη".


Η τεχνολογία Medical Fitness, με την επωνυμία MyoFX, έχει ξεκινήσει τρία προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για την υγεία, τον αθλητισμό και το σώμα κατά της γήρανσης, με βάση την καλύτερη λειτουργία των μυών για άτομα όλων των ηλικιών και επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Η πιο σημαντική διαφοροποίηση του συγκεκριμένου συστήματος EMS, είναι η ελευθερία από τo γνωστό καλώδιο σύνδεσης της κεντρικής μονάδας με παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, αφού η προπόνηση γίνεται ασύρματα μέσω Wi Fi είτε σε τοπικό δίκτυο και δε χρειάζεται κάποιος να είναι συνδεδεμένος σε παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για να κάνει προπόνηση.

Επίσης η ειδική στολή - γιλέκο είναι απαλλαγμένη από τα εμφανή εξωτερικά καλώδια, αφού όλα είναι ενσωματωμένα εσωτερικά.

Το βάρος του γιλέκου είναι μόνο 350 γραμμάρια αφού είναι κατασκευασμένο από ειδικά υλικά όπου δεν αφήνουν από τη χρήση καμία οσμή.

Το σύστημα προπόνησης με το Medical Fitness, MyoFX μπορεί να υποστηρίξει προπόνηση έως 12 ασκουμένων ταυτόχρονα.

Η προπόνηση της ηλεκτρομυοδιέγερσης περνάει σε άλλο επίπεδο, χωρίς να υπάρχουν όρια αφού η ελευθερία των κινήσεων δεν περιορίζεται, είτε κάποιος γυμνάζεται σε εσωτερικό χώρο είτε σε εξωτερικό.

Τέλος είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ευρώπη, έχοντας περάσει τις πιο απαιτητικές δοκιμές ακριβείας, αντοχής και αξιοπιστίας.


Η μέθοδος προπόνησης με την τεχνολογία της ασύρματης ηλεκτρομυοδιέγερσης είναι η εξέλιξη και το μέλλον του EMS TRAINING παγκοσμίως. Η εταιρεία FAST FITNESS STUDIO - FF LTD φέρνει τώρα το μέλλον του EMS πιο κοντά σας. 


Το MaxForce, είναι μια διαδραστική συσκευή που σας επιτρέπει να μετρήσετε και να αναπτύξετε τη μέγιστη δύναμη.

Με βάση τη θεωρία των παιχνιδιών, κάνει την άσκηση μια διασκεδαστική πρόκληση, καταγράφει την πρόοδο των χρηστών και σας επιτρέπει να μοιράζεστε τα επιτεύγματά σας στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς και να ανταγωνίζεστε και να κατατάσσεστε μαζί με άλλους χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Η μέγιστη δύναμη είναι το κλειδί για την αύξηση της απόδοσης των αθλημάτων, της εικόνας του σώματος και του προσδόκιμου ζωής.

Το Myofx / MaxForce σας επιτρέπει να προπονηθείτε, ενώ μετράτε τη δύναμή σας και να αναπτύξετε τη μέγιστη αντοχή.

Η ισομετρική μέτρηση χρησιμοποιείται τόσο για τον προσδιορισμό της τρέχουσας κατάστασης της φυσικής κατάστασης των μυών όσο και για την καταγραφή της αύξησης της δύναμης

Είναι μια διασκεδαστική και πολύ αποτελεσματική προπόνηση για να τονώσετε ολόκληρο το σώμα σας σε μόλις 5 λεπτά την ημέρα. Το MaxForce επιτρέπει σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και επιπέδων φυσικής κατάστασης να απολαμβάνουν τα σπουδαία οφέλη της υγείας και του μυϊκού τόνου.


  • Αύξηση του μυϊκού τόνου.
  • Αύξηση της μέγιστης δύναμης.
  • Βελτιώνει την κυκλοφορία.
  • Καταπολέμηση καθιστικού τρόπου ζωής.
  • Διεγείρει την παραγωγή αναγεννητικών ορμονών.

Με βάση επιστημονικές μελέτες, η συνεχής εκπαίδευση με το MaxForce αυξάνει τα επίπεδα υγείας και προσδόκιμου ζωής.

Το MaxForce μετράει γρήγορα τις 10 κύριες ομάδες μυών δίνοντας μια πιο ακριβή και ολοκληρωμένη εκτίμηση της δύναμης και της υγείας κάθε ατόμου.

Τώρα είναι πολύ εύκολο να μετρήσετε τη δύναμή σας, ενώ προπονείτε ολόκληρο το σώμα σας και το πιο σημαντικό, τεκμηριώνετε την πρόοδό σας.

Με το MaxForce μπορείτε επίσης να ανταγωνίζεστε τις ομάδες φίλων σας ή με οποιονδήποτε επιλέγετε από τον υπόλοιπο κόσμο.

Στη λειτουργία κατάταξης μπορείτε να δείτε τη θέση σας σε τοπικό επίπεδο, χώρα ή σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σχεδιασμένο να λειτουργεί ανεξάρτητα ή σε συνδυασμό με άλλα προπονητικά συστήματα.


Ο συνδυασμός του MaxForce με το MyoFX Wireless Ems System, επιτυγχάνετε τα μέγιστα αποτελέσματα, χωρίς να επεδύσετε πολύτιμο χρόνο. Το FAST FITNESS STUDIO, έχοντας στη διάθεσή του το εξελιγμένο σύστημα προπόνησης ασύρματης τεχνολογίας MyoFX Wireless Ems System σε συνδυασμό με το MaxForce και τα 3 υφιστάμενα μηχανήματα EMS (Miha Bodytec), μεγαλώνει την προπονητική του δυναμική, βελτιώνοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες του.

  • MyoFX Wireless Ems System / MaxForce
Κλείστε την πρώτη προπόνησή σας
δωρεάν
BOOK NOW
Created by gravity.gr